Πολιτική

Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων: Η ανάρτηση της Νίκης Κεραμέως – «Μας δίνουν απεριόριστη αγάπη»

Μήνυμα από την Νίκη Κεραμέως για την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων. «Μας δίνουν απεριόριστη αγάπη και αφοσίωση. Τους αξίζει όλη η φροντίδα», τονίζει η υπουργός Παιδείας.

Με ανάρτησή της στο Facebook για την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων (04.04.2022), η Νίκη Κεραμέως γράφει ότι «μας δίνουν την απεριόριστη αγάπη και αφοσίωσή τους. Τους αξίζει όλη η φροντίδα και προστασία που μπορούμε να τους δώσουμε».

Μάλιστα, η υπουργός Παιδείας συνοδεύει το μήνυμά της με μία φωτογραφία αρχείου από επίσκεψή της στο «Save a Greek Stray», συμπληρώνοντας ότι «με το έργο του έχει φροντίσει και βοηθήσει αμέτρητα αδέσποτα ζώα να βρουν μια οικογένεια. Συγχαρητήρια!».

Δείτε την ανάρτηση της κ. Κεραμέως: 

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σαμαράς: Το ενδεχόμενο νέου κόμματος, η σκληρή επίθεση στον Μητσοτάκη, το «ουδέν σχόλιο» από Μαξίμου και οι «γαλάζιοι» ψίθυροι
Απάντησε και στις αιχμές που είχε αφήσει εναντίον του ο κ. Μητσοτάκης όταν είχε μιλήσει για «πατριώτες της φακής και του καναπέ», σημειώνοντας ότι «αυτά είναι όλα δείγματα αλαζονείας και θεσμικής απρέπειας»
ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ 22
Ο Αντώνης Σαμαράς μιλά για πρώτη φορά δημόσια μετά τον θάνατο της κόρης του: «Ευχαρίστησα τον Θεό για τα 34 χρόνια που είχαμε τη Λένα μας»
«Η απώλεια της Λένας είναι μια κατάσταση βιωματική που με φέρνει ακόμη πιο κοντά σε αυτούς τους γονείς» αναφέρει ο πρώην πρωθυπουργός για τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών
Αντώνης Σαμαράς και Λένα Σαμαρά
Ο Αντώνης Σαμαράς άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για τη δημιουργία νέου κόμματος - Σκληρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη
«Όταν λάβω τις αποφάσεις μου, όποιες κι αν είναι αυτές, θα τις εξηγήσω καθαρά και ξάστερα στον ελληνικό λαό», είπε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Σαμαράς
Αντώνης Σαμαράς
366
Διαγράφονται από τα πανεπιστήμια 285.000 αιώνιους φοιτητές - «Δεύτερη ευκαιρία» σε 30.000 που επέστρεψαν στα έδρανα
Στα μητρώα των ΑΕΙ υπάρχει εγγεγραμμένος φοιτητής από το 1935 - Τι είπε η Σοφία Ζαχαράκη για τα μη κρατικά πανεπιστήμια, τις προσλήψεις στα σχολεία και την ασφάλεια των μαθητών
Πανεπιστήμιο