Κόσμος

Πόλεμος στην Ουκρανία: Άνοιξε ξανά η οδική αρτηρία ανάμεσα στο Κίεβο και την Τσερνίχιβ

Η οδική αρτηρία που συνδέει απευθείας την πόλη Τσερνίχιβ στη βόρεια Ουκρανία με την ουκρανική πρωτεύουσα, το Κίεβο, ξανάνοιξε μετά την απόσυρση των ρωσικών δυνάμεων από την περιοχή γύρω από την πόλη αυτή στη βόρεια Ουκρανία, δήλωσε σήμερα ο περιφερειάρχης της Τσερνίχιβ Βιατσεσλάβ Τσάους.

Σε δηλώσεις που έκανε στη δημόσια τηλεόραση, ο Τσάους σημείωσε ότι ο κόσμος μπορεί τώρα να ταξιδέψει ελεύθερα προς και από την Τσερνίχιβ.

Ωστόσο ο ίδιος υπογράμμισε ότι ακόμη δεν είναι αρκετά ασφαλές να επιστρέψουν στην πόλη οι κάτοικοί της που την έχουν εγκαταλείψει.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Παρατείνεται η αγωνία της Μαρίν Λε Πεν: Στις 7 Ιουλίου η απόφαση του δικαστηρίου για το αν θα είναι υποψήφια στις προεδρικές εκλογές του 2027
Στάση αναμονής από την γαλλική ακροδεξιά μέχρι το καλοκαίρι προκειμένου να δει αν υποψήφια θα είναι τελικά η Μαρίν Λε Πεν ή ο Ζορντάν Μπαρντελά
Η Μαρίν Λε Πεν