Αθλητικά

Μαρσέιγ – ΠΑΟΚ: 3.300 οπαδοί του Δικεφάλου στη Μασσαλία, αυξημένα μέτρα από τις γαλλικές Αρχές

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει το βράδυ της Πέμπτης (7/4, 22:00, COSMOTE SPORT 2 HD) τη Μαρσέιγ στη Μασσαλία, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα προημιτελικά του Conference League

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ζουν κι αναπνέουν για το ιστορικό παιχνίδι στη Μασσαλία, με 3.300 φιλάθλους του Δικεφάλου του Βορρά να αναμένονται τις επόμενες ώρες στη γαλλική πόλη.

Η τοπική αστυνομία εκπόνησε, μάλιστα, ειδικό σχέδιο, προκειμένου να μη σημειωθούν απρόοπτα. Το παιχνίδι με τη Μαρσέιγ έχει χαρακτηριστεί από την UEFA ως αγώνας υψηλού κινδύνου και τα μέτρα ασφαλείας στο γήπεδο θα είναι ιδιαίτερα αυξημένα.

Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, οι περιπολίες της αστυνομίας θα είναι αυξημένες, ενώ υπάρχει και μέριμνα για τη μετακίνηση των Ελλήνων φιλάθλων στο γήπεδο, που θα γίνει με ειδικά για την περίσταση ναυλωμένα λεωφορεία.

Οι Γάλλοι αστυνομικοί θα προσπαθήσουν να βρεθούν σε όλα τα σημεία που θα κυκλοφορήσουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ για να αποτρέψουν κάθε πιθανότητα επεισοδίων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Δημήτρης Παπαδόπουλος στο PS Blog: «Μεγάλωσα σε δύσκολες συνθήκες, αλλά ως Πόντιος, έμαθα να επιβιώνω»
Το νέο επεισόδιο της εκπομπής “Off The Record” του PS Blog έχει… επετειακό χαρακτήρα, καθώς ανήμερα της κατάκτησης του EURO 2004, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος αποκαλύπτει στην κάμερα όσα τον καθόρισαν σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο
Δημήτρης Παπαδόπουλος στο PS Blog: «Μεγάλωσα σε δύσκολες συνθήκες, αλλά ως Πόντιος, έμαθα να επιβιώνω»