Κόσμος

Κορονοϊός – Γερμανία: Σχεδόν 200.000 κρούσματα και 348 νεκροί σε 24 ώρες

Εκατοντάδες χιλιάδες παραμένουν τα κρούσματα στη Γερμανία, καθώς επιβεβαιώθηκαν μέσα σε 24 ώρες 198.583 κρούσματα κορονοϊού.

Πλέον τα κρούσματα στην Γερμανία από την αρχή της πανδημίας κορονοϊού φθάνουν τα 23.658.211, κατά τα δεδομένα που δημοσιοποίησε σήμερα το Ινστιτούτο Ρόμπερτ Κοχ, ο φορέας επιδημιολογικής επιτήρησης της χώρας.

Οι θάνατοι 348 ασθενών εξαιτίας επιπλοκών της COVID-19 αύξησαν τον απολογισμό των θυμάτων της πανδημίας του νέου κορονοϊού στη χώρα στους 133.308 νεκρούς, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Συγκλονιστική ομολογία 62χρονης στην Ιταλία για τη δολοφονία του γιου της με τη βοήθεια της συντρόφου του - Τον σκότωσαν και τον τεμάχισαν
Μητέρα και νύφη σκότωσαν τον Αλεσάντρο Βενιέ, τον τεμάχισαν και έκρυψαν το σώμα του σε ένα βαρέλι γεμάτο με ασβέστη – Ένα έγκλημα προμελετημένο, εκτελεσμένο... και ομολογημένο
Το θύμα την δολοφονίας, Αλεσάντρο Βενιέ