Κόσμος

Προεδρικές εκλογές στη Γαλλία: 57% δίνει τον Μακρόν νέα δημοσκόπηση

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Εμανουέλ Μακρόν διατηρεί το προβάδισμα για τη νίκη απέναντι στη Μαρίν Λε Πεν στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία.

Ο γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν εμφανίζεται να συγκεντρώνει το 57% και να επικρατεί της ακροδεξιάς αντιπάλου του Μαρίν Λεπέν, σύμφωνα με μια δημοσκόπηση των OpinionWay και Kea Partners που διενεργήθηκε για λογαριασμό της Les Echos και του Radio Classique.

Σύμφωνα με την δημοσκόπηση, που διενεργήθηκε σε δείγμα 2.329 ερωτηθέντων κατά το διάστημα 20-22 Απριλίου, το ποσοστό συμμετοχής στον δεύτερο γύρο αναμένεται να φθάσει το 72%. Το περιθώριο σφάλματος της δημοσκόπησης ανέρχεται σε +/- 0,9 έως 2 ποσοστιαίες μονάδες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ινδοί δισεκατομμυριούχοι θέλουν να οικειοποιηθούν την διάσημη γειτονιά του Νότινγκ Χιλ - Κοινωνικές κατοικίες και σπίτια για υπηρέτες
Οι κάτοικοι της γειτονιάς έχουν απηυδήσει, αφού δεν μπορούν να τους σταματήσουν, με το ζευγάρι των Ινδών να τους απειλεί ότι εάν προκαλέσουν φασαρία, τα διαμερίσματα θα διατεθούν για «κοινωνική στέγαση»
Η ηθοποιός του Μπόλιγουντ Σονάμ Καπούρ, αριστερά, μαζί με τον σύζυγό της Ανάντ Αχούτζα
Βαθαίνει το ρήγμα Τραμπ – Νετανιάχου, λένε οι NYT: «Οι ΗΠΑ αφήνουν το Ισραήλ εκτός διαπραγματεύσεων με το Ιράν»
«Αγώνας δρόμου» από τους Ισραηλινούς για πληροφορίες, σύμφωνα με τους NYT - Οι φορές που οι ΗΠΑ «άδειασαν» τον ισραηλινό στρατό κατά τη διάρκεια της κοινής επιχείρησής τους κατά του Ιράν
Μπέντζαμιν Νετανιάχου / Ντόναλντ Τραμπ
Τουρκία: 13 συλλήψεις μελών του CHP – «Δεν θα επιτρέψουμε να κυβερνηθεί το κόμμα από διορισμένους επιτρόπους» λέει ο Οζγκιούρ Οζέλ
O Οζέλ εξαπέλυσε προσωπική επίθεση κατά του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, υποστηρίζοντας ότι η κυβέρνηση επιδιώκει να αφήσει την αντιπολίτευση «χωρίς ηγέτη, χωρίς κόμμα και χωρίς επιλογή»
Ο πρόεδρος του CHP, Οζγκιούρ Οζέλ
Ιράν: «Οι ΗΠΑ σαμποτάρουν τις διαπραγματεύσεις» – Σε «θέση μάχης» ο Τραμπ για νέες επιθέσεις μέσα στο Σαββατοκύριακο
Στην Τεχεράνη ο αρχηγός του γενικού επιτελείου του Πακιστάν - Τι αναφέρουν αμερικανικά μέσα για τις νέες απειλές Τραμπ και τα σχέδιά του για νέους βομβαρδισμούς στο Ιράν
Γυναίκα περπατάει στην Τεχεράνη