Κόσμος

Χάρι και Μέγκαν έφυγαν από το Ιωβηλαίο και επέστρεψαν στην Καλιφόρνια – Δεν έμειναν να δουν την Ελισάβετ στα Ανάκτορα

Ο Χάρι και η Μέγκαν εγκατέλειψαν νωρίς το πλατινένιο Ιωβηλαίο. Το ζευγάρι γύρισε στην Καλιφόρνια αφού έκανε μόνο μία δημόσια εμφάνιση στις εκδηλώσεις προς τιμήν της Βασίλισσας Ελισάβετ, για τα 70 της χρόνια στον θρόνο.

Ο Χάρι και η Μέγκαν έφυγαν για τη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια, μία ώρα πριν από την έναρξη της επιβλητικής παρέλασης στο πλαίσιο του πλατινένιου Ιωβηλαίου την Κυριακή (05.06.2022) στο Λονδίνο και δεν παρέστησαν στην εμφάνιση της Βασίλισσας Ελισάβετ στο μπαλκόνι στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, όπως σημειώνει η Daily Mail.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ έδωσαν το παρών στην τελετή των Ευχαριστιών, αλλά έλειπαν από τις περισσότερες σημαντικές στιγμές του πλατινένιου Ιωβηλαίου. Ο Χάρι και η Μέγκαν πήραν και τα παιδιά τους, τη Lilibet και τον Archie, και γύρισαν με ιδιωτικό τζετ πίσω στις ΗΠΑ.

Harry Meghan  Reuters

Το ζευγάρι και τα παιδιά τους φέρονται να πέταξαν από το αεροδρόμιο Farnborough, δυτικά του Λονδίνου, στη 1.30 μ.μ. τοπική ώρα Βρετανίας την Κυριακή (05.06.2022), λίγο πριν από την έναρξη της μεγάλης παρέλασης για το πλατινένιο Ιωβηλαίο στο κέντρο της βρετανικής πρωτεύουσας.

Ίσως με τη στάση τους να εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους αφότου έμειναν χωρίς κανέναν επίσημο βασιλικό ρόλο.

«Απλώς πήγαν. Δεν παρέμειναν για τον διαγωνισμό Platinum Jubilee που είναι μια γιορτή της Βρετανίας για τα 70 χρόνια βασιλείας της Βασίλισσας», εκτίμησε πηγή των Ανακτόρων. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Οι Ουκρανοί αρνούνται να παραδώσουν εδάφη με αντάλλαγμα την ειρήνη - «Η Ρωσία θέλει τον έλεγχο της χώρας μας»
Τα τρία τέταρτα των Ουκρανών ερωτηθέντων δήλωσαν πως οι εδαφικές παραχωρήσεις δεν θα φέρουν το τέλος στον πόλεμο - Η Ρωσία αρνείται πως θέλει τον πλήρη έλεγχο της Ουκρανίας
Ουκρανοί στα συντρίμμια