Τρίτη, 30 Απρ.
18oC Αθήνα

Τζιανλουίτζι Μπουφόν: «Μπορεί να αποσυρθώ στα 55 μου»

Τζιανλουίτζι Μπουφόν: «Μπορεί να αποσυρθώ στα 55 μου»
ΦΩΤΟ Reuters

Στα 44 του χρόνια, ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν συνεχίζει να αγωνίζεται στην αγαπημένη του Πάρμα στη Serie B και ο ίδιος δήλωσε μεταξύ σοβαρού και αστείου, ότι μπορεί να παραμείνει κάτω από τα δοκάρια, μέχρι τα 55 του χρόνια.

Ο Μπουφόν είναι ήδη θρύλος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου και ίσως ο κορυφαίος τερματοφύλακας όλων των εποχών, αλλά δεν φαίνεται ακόμη έτοιμος να αποσυρθεί και εμφανίστηκε έτοιμος να σπάσει κι άλλα πολλά ρεκόρ. Πέρυσι αγωνίστηκε άλλωστε βασικός στην Πάρμα και έφθασε τις 653 συμμετοχές στην καριέρα του.

Οι δηλώσεις του Μπουφόν

«Τα πρώτα δέκα χρόνια στην Πάρμα ήταν η πρώτη μου ζωή, μετά πέρασα 20 χρόνια στη Γιουβέντους τη δεύτερη ζωή μου, ακολούθησαν ένας χρόνος στην Παρί και δύο στη Γιούβε και τώρα κλείνω τον κύκλο μου στην Πάρμα. Δεν είναι και 100! Μπορεί να αποσυρθώ πάνω-κάτω στα 55 μου.

Σκέφτομαι εδώ και πολλά χρόνια το πότε θα σταματήσω, πάνω από δέκα, αλλά πάντα συνεχίζω. Μετά δεν ξέρω τι θα κάνω. Απέκτησα πολύ σημαντικές εμπειρίες, όμως δεν είμαι 100% βέβαιος πως θα μείνω στο χώρο. Ίσως θελήσω να έχω άλλες εμπειρίες. Το ποδόσφαιρο το γνωρίζω καλά, αλλά είμαι περίεργος και θέλω να γνωρίσω και άλλους κόσμους».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις