Lifestyle

Φωτιά στην Πεντέλη: Ο Γιάννης Κότσιρας κάνει δημόσια έκκληση

Η φωτιά στην Πεντέλη καίει ανεξέλεγκτα και ο Γιάννης Κότσιρας είναι ένας από τους κατοίκους της περιοχής που αγωνιούν για τις επόμενες ώρες.  

Σε ανάρτηση του, ο Γιάννης Κότσιρας κάνει παράκληση σε όσους εκκενώνουν τα σπίτια τους γιατί φοβούνται τη φωτιά, να μην αφήνουν πίσω τα κατοικίδιά τους.

«Η φωτιά στην περιοχή μας είναι δύσκολη. Εδώ και τρεις ημέρες επικρατούν πολύ δυνατοί άνεμοι με έντονους στροβιλισμούς και ριπές ανέμου που ξεπερνούν τα 10 μποφόρ», γράφει αρχικά ο Γιάννης Κότσιρας.

«Η Πυροσβεστική υπηρεσία αγωνίζεται με όλα τα μέσα που διαθέτει αλλά από προσωπική πείρα δεν μαζεύεται αυτή η φωτιά. Θα χρειαστεί να εκκενωθούν περιοχές και να είμαστε όλοι σε επιφυλακή το βράδυ. Η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη».

Και καταλήγει ο τραγουδοποιό: «Θερμή παράκληση. Όσοι χρειαστεί να φύγετε από τα σπίτια σας μην αφήσετε τα ζώα σας δεμένα. Ή πάρτε τα μαζί σας ή αφήστε τα ελεύθερα».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η Χριστίνα Κοντοβά για την υιοθεσία της κόρης της: «Το ταξίδι στην Αφρική δεν ήταν εύκολο, είναι χρονοβόρο και κοστοβόρο»
«Έφευγα το πρωί, άφηνα το παιδί σε μια γυναίκα που μας ετοίμαζε ντόπια φαγητά, δούλευα, έκανα μεγάλους περιπάτους», περιέγραψε για την καθημερινότητά της στην Αφρική
Χριστίνα Κοντοβά 1