Κόσμος

Άντονι Μπλίνκεν: Η επιστροφή στην πυρηνική συμφωνία του 2015 παραμένει η καλύτερη έκβαση για τις ΗΠΑ

Κατά τη διάσκεψη για τη μη διάδοση πυρηνικών όπλων, που φιλοξενείται στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Αντονι Μπλίνκεν ανέφερε ότι μια επιστροφή στην πυρηνική συμφωνία του 2015 παραμένει η καλύτερη έκβαση για τις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ιράν και τον κόσμο.

Ο Μπλίνκεν επανέλαβε επίσης την προειδοποίηση των ΗΠΑ ότι η Βόρεια Κορέα ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει την έβδομη πυρηνική της δοκιμή.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν δήλωσε νωρίτερα ότι η Ουάσινγκτον είναι έτοιμη να σχεδιάσει μια νέα συμφωνία για τα πυρηνικά όπλα με τη Ρωσία και κάλεσε τη Μόσχα να επιδείξει την ικανότητά της να διαπραγματεύεται με καλή πίστη στις συνομιλίες που ξεκίνησαν σήμερα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Συγγενείς θυμάτων πολύνεκρης ένοπλης επίθεσης στον Καναδά κατέθεσαν μήνυση σε βάρος της OpenAI και του CEO της, Σαμ Άλτμαν
Η υπόθεση εντάσσεται σε κύμα μηνύσεων όπου κατηγορούνται εταιρείες Τεχνητής Νοημοσύνης πως απέτυχαν να αποτρέψουν αλληλεπιδράσεις με chatbot που φέρονται να συνέβαλαν σε αυτοτραυματισμούς, ψυχικές νόσους και βία
Άνθρωποι αποτίνουν φόρο τιμής σε ένα μνημείο μετά την ένοπλη επίθεση στο Tumbler Ridge της Βρετανικής Κολομβίας