Πολιτική

ΝΔ σε Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ για το «χυδαίο σύνθημα» κατά Μητσοτάκη στο φεστιβάλ

Μαίνεται η πολιτική αντιπαράθεση ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ μετά το επίμαχο βίντεο κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη στο φεστιβάλ Νεολαίας της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Ο ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύει συνεχώς ότι μένει πάντα ίδιος: τοξικός και χυδαίος», σχολιάζει η ΝΔ, απαντώντας σε προηγούμενη ανακοίνωση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ για «ακροδεξιά τρολ».

Σχολιάζοντας την ανακοίνωση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, που έλεγε ότι ο «πανικόβλητος κ. Μητσοτάκης, μετά την Πανεπιστημιακή Αστυνομία, να φτιάξει και μια αστυνομία λόγου, για να ελέγξει με τη βία και τη σάτυρα», η ΝΔ αναφέρει ότι:

«Το χυδαίο σύνθημα κατά του Πρωθυπουργού που κυκλοφορούσαν τα troll του ΣΥΡΙΖΑ στο διαδίκτυο, το υιοθέτησαν στο φεστιβάλ τους κι ο κ. Τσίπρας όχι μόνο δεν βγήκε να το καταδικάσει, αλλά το δικαιολόγησε κιόλας. Κι ύστερα από όλα αυτά ζητούν και τα ρέστα. Ο ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύει συνεχώς ότι μένει πάντα ίδιος: Τοξικός και χυδαίος. Οι διαφορές μας δεν είναι μόνο πολιτικές, είναι βαθιά πολιτισμικές».

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ κατά ΝΔ

Νωρίτερα, η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ σχολίαζε ότι «τις τελευταίες ώρες, η επίσημη ΝΔ, βουλευτές, υπουργοί και όλα τα ακροδεξιά τρολ, έχουν βαλθεί να τερματίσουν το γραφικόμετρο», με αφορμή, όπως αναφέρει, «ένα στιγμιότυπο από την παράσταση του Αποστόλη Μπαρμπαγιάννη (Τσολιάς) στο φεστιβάλ μας.

Κανονικά δεν θα υπήρχε λόγος να απαντήσουμε σε όσα εξωφρενικά υποστηρίζουν, αλλά υπάρχουν όρια και στη ΝΔ τα έχουν ξεπεράσει προ πολλού», συνεχίζει, προσθέτοντας ότι «πλέον δεν κάνουν ούτε τον κόπο να κρύψουν πως απεχθάνονται τη σάτιρα, την ελευθερία λόγου, όπως και κάθε είδους ελευθερία».

Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για «ακροδεξιό και αντιδημοκρατικό κατήφορο» που «δεν έχει τελειωμό», ενώ σχολιάζει πως «ίσως ο πανικόβλητος κ. Μητσοτάκης, μετά την Πανεπιστημιακή Αστυνομία, να φτιάξει και μια αστυνομία λόγου, για να ελέγξει με τη βία και τη σάτιρα και να στέλνει έγγραφες εντολές στους δημιουργούς για το περιεχόμενο των παραστάσεων».

«Αστεία και επικίνδυνα πράγματα», αναφέρει η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, συμπληρώνοντας ότι «δημοκρατία και λογοκρισία είναι έννοιες αντίθετες».

«Υποστηρίζουμε απόλυτα», αναφέρει καταληκτικά, «το δικαίωμα κάθε καλλιτέχνη να εκφράζεται όπως θέλει, ακόμα κι όταν μπαίνουν στο στόχαστρό τους λαοφιλείς ηγέτες όπως ο κ. Μητσοτάκης».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρία Καρυστιανού: Εντολή συγκάλυψης στη Λάρισα, δόλιος ελιγμός η αποχή της πρόεδρου από τη δίκη των «χαμένων» βίντεο των Τεμπών
«Η εκκίνηση της σε άγνωστο χρόνο ξανά από την αρχή, δεν ήταν μια πράξη ευθιξίας, αλλά ένας δόλιος ελιγμός, στερούμενος νομικού ερείσματος» αναφέρει
Μαρία Καρυστιανού 6
Γιώργος Φλωρίδης: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου έστειλε στο νοσοκομείο την πρόεδρο του δικαστηρίου
Για τον ΟΠΕΚΕΠΕ είπε ότι η νέα δικογραφία ήρθε χθες το απόγευμα στο Υπουργείο Δικαιοσύνης και μόλις την υπογράψει η δικογραφία θα πάει στην Βουλή, κάτι που αναμένεται να γίνει και σήμερα
Ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης 32