Πολιτική

Τηλεφωνική επικοινωνία Σακελλαροπούλου με τον Βασιλιά Κάρολο – Θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην κηδεία της Βασίλισσας

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Βασιλιά Κάρολο είχε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου εξέφρασε τα συλλυπητήριά της για την απώλεια της Βασίλισσας Ελισάβετ και τον συνεχάρη για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του. 

Η κα Σακελλαροπούλου θα μεταβεί στο Λονδίνο για την κηδεία της Βασίλισσας εκπροσωπώντας την Ελλάδα. 

Όλη η ανακοίνωση:

«Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου είχε τηλεφωνική επικοινωνία με την Α.Μ. τον Βασιλιά του Ηνωμένου Βασιλείου της Μεγάλης Βρετανίας και της Βόρειας Ιρλανδίας Κάρολο ΙΙΙ, στον οποίο εξέφρασε τα συλλυπητήριά της για την απώλεια της Α.Μ. της Βασίλισσας Ελισάβετ ΙΙ. 

Επίσης, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνεχάρη τον Βασιλιά για την ανάρρησή του στον θρόνο και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι οι εξαιρετικές σχέσεις των δύο χωρών θα ενισχυθούν ακόμη περισσότερο κατά την περίοδο της βασιλείας του. 

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα μεταβεί αύριο στην Πρεσβεία του Ηνωμένου Βασιλείου προκειμένου να υπογράψει το βιβλίο συλλυπητηρίων, ενώ στις 19 Σεπτεμβρίου θα παραστεί στην κηδεία της Βασίλισσας στο Λονδίνο.     

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης: «Προσφεύγω άμεσα στην δικαιοσύνη» – Διάψευση για εμπλοκή του σε υπόθεση κονδυλίων του Ταμείου Ανάκαμψης
«Δεν θα επιτρέψω κανένας να παίξει ξανά με την Τιμή και την Υπόληψή μου. Αρκετά υπέφερα από την λάσπη και τις συκοφαντίες στο παρελθόν. Ως εδώ!»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης
«Μου έβαλε το "μαχαίρι στο λαιμό" για τα χρήματα που έπρεπε να δώσω», λέει η Ζέττα Μακρή για τον δημοσιογράφο που φέρεται να την εκβίαζε
«Πάλεψα με τη συνείδησή μου όχι για το αν θα πληρώσω, αλλά για το αν πρέπει να τον καταγγείλω αμέσως ή να του δώσω ένα περιθώριο ενδεχομένως να διορθώσει»
Η Ζέττα Μακρή
ΠΑΣΟΚ σε Τσίπρα: Έπαιξες την χώρα στα ζάρια – Η ιστορία δεν γράφεται με όρους μάρκετινγκ, αλλά από το βίωμα του ελληνικού λαού
Αντί για κατάργηση των μνημονίων, έφερε το τρίτο, αχρείαστο και επαχθέστερο μνημόνιο, το υπερταμείο και την υποθήκευση της δημόσιας περιουσίας για 99 έτη
Αλέξης Τσίπρας 3