Πολιτική

Ο βουλευτής της ΝΔ Λάζαρος Τσαβδαρίδης διαψεύδει ότι κατέθεσε παραποιημένο απόρρητο έγγραφο της ΕΥΠ στην Εξεταστική

Με κατηγορηματικό τρόπο διέψευσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Λάζαρος Τσαβδαρίδης ότι κατέθεσε στην Εξεταστική για τις παρακολουθήσεις παραποιημένο έγγραφο της ΕΥΠ. Και απειλεί με προσφυγή στη Δικαιοσύνη.

«Με αφορμή το επαίσχυντο δημοσίευμα της εφημερίδας «Αυγή» που με κατηγορεί δήθεν ότι κατέθεσα στη συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής για τις παρακολουθήσεις απόρρητο έγγραφο της ΕΥΠ, το οποίο ήταν παραποιημένο, έχω να δηλώσω ότι η μόνη παραποίηση, και μάλιστα χυδαία και ελεεινή, είναι αυτή που δημοσίευσε η συγκεκριμένη εφημερίδα – ναυαρχίδα του ΣΥΡΙΖΑ και η οποία αναπαρήχθη από τον φιλικό σε αυτόν τύπο» αναφέρει σε δήλωσή του ο βουλευτής της ΝΔ και μέλος της Εξεταστικής Επιτροπής Λάζαρος Τσαβδαρίδης.

Καλεί «τόσο την εφημερίδα «Αυγή» όσο και τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο που αναπαρήγαγε άκριτα και αδιασταύρωτα τη συγκεκριμένη “είδηση” να προβούν τάχιστα σε ανασκευή του δημοσιεύματος, διαφορετικά δηλώνω πως θα προβώ σε όλες τις απαραίτητες νομικές ενέργειες σε βάρος τους ενώπιον της αρμόδιας δικαστικής Αρχής για την αποκατάσταση της τιμής και της υπόληψής μου».

Και προσθέτει ο βουλευτής της ΝΔ: «Ρητά και κατηγορηματικά αρνούμαι ότι κατέθεσα – όπως το άθλιο δημοσίευμα υποστηρίζει – το οποιοδήποτε έγγραφο στην εν λόγω Επιτροπή και επικαλούμαι γι’ αυτό τόσο τα πρακτικά της συνεδρίασης όσο και τους συναδέλφους βουλευτές που συμμετέχουν στη διαδικασία.

Ρητά και κατηγορηματικά επίσης τονίζω ότι αυτοί που διαρρέουν τέτοια απροκάλυπτα μυθεύματα, ζώντας με τη φαντασίωση ότι στο πρόσωπό μου θα χτυπήσουν την Κυβέρνηση της ΝΔ και θα συσκοτίσουν την αλήθεια μπας και έτσι κερδίσουν πρόσκαιρα μικροκομματικά οφέλη, το μόνο που καταφέρνουν είναι να εκθέτουν ανεπανόρθωτα την Αξιωματική Αντιπολίτευση, στην οποία με τα ψεύδη τους προσφέρουν τις πλέον κάκιστες υπηρεσίες».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Υπόθεση Παναγόπουλου: Στα «κάγκελα» τα κόμματα μετά την έρευνα εις βάρος του προέδρου της ΓΣΕΕ για υπεξαίρεση κονδυλίων
Οι κατηγορίες για ξέπλυμα μαύρου χρήματος προκαλούν σφοδρές πολιτικές αντιδράσεις – Παραίτηση ζητεί ο ΣΥΡΙΖΑ, «συνδικαλιστική μαφία» καταγγέλλει το ΚΚΕ – Τι λένε ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, Νέα Αριστερά, Ελληνική Λύση και Νίκη
Γιάννης Παναγόπουλος 6
Πώς η «Διαφάνεια» του Αλέξη Τσίπρα θα «παρακολουθεί» τη διαχείριση του δημόσιου χρήματος - Επτά παραδείγματα
Σκοπός της πλατφόρμας, σύμφωνα με το Ινστιτούτο του πρώην πρωθυπουργού, είναι να οργανώσει, να ενοποιήσει και να καταστήσει πραγματικά αξιοποιήσιμη την ήδη διαθέσιμη πληροφορία
Αλέξης Τσίπρας
Μαρινάκης στο 12ο briefing για τους πολίτες: Τέσσερις μεγάλες αλλαγές στην προσεχή Συνταγματική Αναθεώρηση
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε επίσης σε ερωτήσεις σχετικά με την ασφάλεια των εργαζομένων, την ανεργία, την ψήφο των αποδήμων, αλλά και σε πιο εξειδικευμένα θέματα
Παύλος Μαρινάκης