Κόσμος

Επεισόδιο Ταλιμπάν κατά της Κριστιάν Αμανπούρ μπροστά στη Μαρέβα Μητσοτάκη στη Νέα Υόρκη

Ταλιμπάν προκάλεσε επεισόδιο κατά της δημοσιογράφου του CNN Κριστιάν Αμανπούρ στη Νέα Υόρκη. Μάρτυρας του επεισοδίου ήταν τυχαία και η σύζυγος του Πρωθυπουργού, Μαρέβα Μητσοτάκη.

Μόλις πριν λίγα 24ωρα η Κριστιάν Αμανπούρ αρνήθηκε να πάρει συνέντευξη από τον Πρόεδρο του Ιράν, Εμπραχίμ Ραΐσι επειδή της τέθηκε ως όρος να φορέσει ισλαμική μαντίλα.

Η στάση της διάσημης δημοσιογράφου του CNN προκάλεσε την αντίδραση ενός Ταλιμπάν, ο οποίος δημιούργησε επεισόδιο σε βάρος της στη Νέα Υόρκη.

Μπροστά στο περιστατικό βρέθηκε τυχαία η σύζυγος του Πρωθυπουργού, Μαρέβα Μητσοτάκη, η οποία τον συνοδεύει αυτές τις ημέρες στην επίσκεψή του στην έδρα του ΟΗΕ, όπου την Παρασκευή (23.09.2022) μίλησε στη Γενική Συνέλευση.

Σημειώνεται ότι η Μαρέβα Μητσοτάκη συνδέεται φιλικά με τη διάσημη δημοσιογράφο.

Παρακολουθήστε το ρεπορτάζ του ANT1:

Παρά τον αιφνιδιασμό από τον άνδρα των Ταλιμπάν, ο οποίος εμφανίστηκε ως δημοσιογράφος, και τη λεκτική του επίθεση, η Κριστιάν Αμανπούρ κατόρθωσε να διατηρήσει την ψυχραιμία της.

Η σύζυγος του Πρωθυπουργού δήλωσε ότι η Αμανπούρ είναι φίλη της, κάτι που επιβεβαιώθηκε στην κάμερα με τον διάλογο και τη θερμή αγκαλιά που έκαναν.

Υπενθυμίζεται ότι η κατάσταση στο Ιράν παραμένει εκτός ελέγχου, με πολλές γυναίκες, αλλά και άνδρες να έχουν ξεσπάσει μετά τη δολοφονία της 22χρονης Μαχσά Αμινί από την «αστυνομία ηθών» επειδή… δε φορούσε σωστά τη χιτζάμπ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο μαζικός τουρισμός «χτυπά» και την Ανταρκτική – Ο οικολογικός κίνδυνος και η ταχύτερη τήξη των πάγων
Η τελευταία παρθένα περιοχή του πλανήτη αποδυναμώνεται – Έρευνα προειδοποιεί για τον αυξανόμενο αντίκτυπο των επισκεπτών και των επιστημονικών αποστολών, που επιταχύνουν την τήξη των πάγων
Φωτογραφία αρχείου
Πώς ο ένας γαμπρός του εξαπάτησε τον άλλον για να αγοράσει πολυτελές γιοτ που βρίσκεται στο Πέραμα
Ο σύζυγος της Τίφανι Τραμπ έστησε επιχείρηση με τον ξάδερφό του και έπεισε τον μπατζανάκη του και σύζυγο της Ιβάνκα να αγοράσει ημιτελές γιοτ που βρίσκεται στην Ελλάδα για 2,5 εκ. δολάρια, ένα υπέρογκο ποσό πάνω από την πραγματική του αξία
Η Τίφανι Τραμπ, στην πρώτη σειρά δεξιά, και ο σύζυγός της Μάικλ Μπούλος, η Ιβάνκα Τραμπ, στην πρώτη σειρά στο κέντρο, και ο σύζυγός της Τζάρετ Κούσνερ
Το Ισραήλ απειλεί με ισοπέδωση της Γάζας: «Αν δεν αποδεχτεί τους όρους η Χαμάς, θα ανοίξουν οι πύλες της κολάσεως»
Η Χαμάς έχει δηλώσει ότι θα απελευθερώσει τους αιχμαλώτους σε αντάλλαγμα για τον τερματισμό του πολέμου, αλλά απορρίπτει τον αφοπλισμό χωρίς τη δημιουργία παλαιστινιακού κράτους
Η πόλη της Γάζας 1