Media

Στρατής Χατζησταματίου: Μα τι να ζηλέψει η κοπέλα μου; Τι κάνω στον Σασμό;

«Ο Σασμός δεν έχει βοηθήσει την ερωτική μου ζωή», λέει ο Στρατής Χατζησταματίου.

Ο Στρατής Χατζησταματίου απάντησε στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών για τον Σασμό, αλλά και την… ερωτική του ζωή.

«Είμαι σε σχέση και είμαι πολύ καλά. Φαντάζομαι ότι η κοπέλα μου με βλέπει στον Σασμό. Ναι, η σχέση προυπήρχε του Σασμού. Ο Σασμός δεν έχει βοηθήσει την ερωτική μου ζωή. Κοινωνικοποιούμουν και πριν τον Σασμό», είπε γελώντας ο Στρατής Χατζησταματίου.

Ο Στρατής Χατζησταματίου είπε επίσης: «Μα τι να ζηλέψει η κοπέλα μου; Τι κάνω στον Σασμό; Εντάξει παιδιά, αυτά είναι αστεία».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα
Οι αναρτήσεις της Κατερίνας Καινούργιου από τις διακοπές στην Πάρο με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή - «Είσαι ξεχωριστός»
Μια τρυφερή selfie με την Κατερίνα Καινούργιου από τις διακοπές τους στην Πάρο μοιράστηκε ο Παναγιώτης Κουτσουμπής στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram
Κατερίνα Καινούργιου και Παναγιώτης Κουτσουμπής