Κόσμος

Σοκαριστικό βίντεο με καταδίωξη κλεμμένης Maserati από εφήβους – Αναπτύσσει ταχύτητα και «εκτοξεύεται»

Σοκαριστικό είναι ένα βίντεο που καταγράφηκε στην Φλόριντα, και συγκεκριμένα από την καταδίωξη ενός αυτοκινήτου μάρκας Maserati.

Η Maserati είχε κλαπεί από 3 εφήβους, οι οποίοι και επέβαιναν σε αυτήν κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, αφού έγιναν γρήγορα αντιληπτοί από την αστυνομία όταν άρπαξαν το αυτοκίνητο.

Τα τζιπ της αστυνομίας τους πλησιάζουν, ωστόσο ο έφηβος οδηγός πατά γκάζι και αναπτύσσει μεγάλη ταχύτητα, με αποτέλεσμα να τα αφήσει πίσω.

Ωστόσο μετά από λίγο χάνει τον έλεγχο και το αυτοκίνητο κυριολεκτικά εκσφενδονίζεται σε απόσταση πολλών μέτρων, γυρίζοντας παράλληλα ανάποδα στην τρελή αυτή του πορεία.

Οι δύο έφηβοι ήταν 15 νεκρός και ο ένας 16 χρονών. Ο συνοδηγός σκοτώθηκε ενώ οι άλλοι δύο νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αντιδράσεις μετά τις δηλώσεις Ερντογάν για δύο κράτη στην Κύπρο - «Υπάρχει μια παράνομη κατοχή εδώ και 50 χρόνια» απαντάει ο Χριστοδουλίδης
«Εμείς που επιθυμούμε τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας μας, πρέπει να εργαζόμαστε συνεχώς, να έχουμε ξεκάθαρο πλάνο»
Κυπριακό: Αντιδράσεις μετά τις δηλώσεις Ερντογάν για δύο κράτη στην Κύπρο – «Υπάρχει μια παράνομη κατοχή εδώ και 50 χρόνια» απαντάει ο Χριστοδουλίδης 12
Η Χαμάς δημοσίευσε νέο βίντεο με Ισραηλινό όμηρο: Γεμάτος αίματα εκλιπαρεί να αφεθούν ελεύθεροι όλοι οι κρατούμενοι
Στο βίντεο των 4 λεπτών, απεικονίζεται ο 36χρονος όμηρος Μαξίμ Χερκίν να είναι ξαπλωμένος και να αναφέρει πως τραυματίστηκε μετά από ισραηλινό βομβαρδισμό
Maxim Herkin 1
Ερντογάν για Κυπριακό: Οι διαπραγματεύσεις θα γίνουν μεταξύ δυο κρατών και όχι κοινοτήτων
«Αν δεν υπάρξει μια δίκαιη, μόνιμη, βιώσιμη και ρεαλιστική λύση στο νησί, δεν είναι δυνατόν να δεχτούμε εμείς την "Ελληνοκυπριακή Διοίκηση της Νότιας Κύπρου"» - Η αντίδραση της Λευκωσίας
Ο Ταγίπ Ερντογάν 1