Συμβαίνει τώρα:
Κόσμος

Κολασμένο Halloween σε Κάνσας και Σικάγο – Ένας νεκρός και 20 τραυματίες από πυροβολισμούς

Αιματηρό αποδείχθηκε το Halloween σε δυο περιπτώσεις στις ΗΠΑ, στο Κάνσας και στο Σικάγο καθώς ο απολογισμός είναι ένας νεκρός και 20 τραυματίες. 

Στο Κάνσας και σε ένα πάρτι που γινόταν σε σπίτι και συμμετείχαν από 70 έως 100 άτομα νεαρής ηλικίας, άρχισαν να πέφτουν πυροβολισμοί όταν οι ιδιοκτήτες εντόπισαν ότι είχαν παρεισφρήσει άγνωστοι και τους ζήτησαν να φύγουν. 

Οι πυροβολισμοί έπεσαν από τους ακάλεστους στο πάρτι με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός ένας άνθρωπος και να τραυματιστούν 7 σύμφωνα με την αστυνομία.

Στο Σικάγο, 13 άνθρωποι, ανάμεσά τους δύο παιδιά και ένας έφηβος, που στέκονταν σε μια διασταύρωση τραυματίστηκαν όταν δυο άτομα μέσα σε ένα μαύρο SUV άρχισαν να πυροβολούν εναντίον τους. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για νεκρούς. Ωστόσο, επτά από τους τραυματίες, ανάμεσά τους και τρεις ανήλικοι, βρίσκονται είτε σε σοβαρή είτε σε κρίσιμη κατάσταση.

Η αστυνομία δεν ταυτοποίησε τους δράστες και δεν έχει πληροφορίες σχετικά με το κίνητρό τους.

Οι δύο αυτές επιθέσεις ακολουθούν μια σειρά επιθέσεων αυτή τη χρονιά σε σχολεία στις ΗΠΑ στις οποίες σκοτώθηκαν και τραυματίστηκαν δεκάδες άνθρωποι ενισχύοντας τον διάλογο για την αναγκαιότητα του ελέγχου των όπλων στη χώρα. Μια από τις πιο αιματηρές επιθέσεις φέτος σημειώθηκε τον Μάιο όταν ένας ένοπλος σκότωσε 19 παιδιά και δύο ενήλικες στο Ουβάλντε του Τέξας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Λιβύη κατά της Ελλάδας για τα «οικόπεδα» ανοιχτά από την Κρήτη: «Παραβιάζουν κυριαρχικά μας δικαιώματα»
Επικαλούμενο ανυπόστατες αξιώσεις που εδράζονται στο ανυπόγραφο και διεθνώς απομονωμένο τουρκολιβυκό μνημόνιο, το ΥΠΕΞ της Λιβύης αμφισβητεί τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας
Χάρτης του παράνομου τουρκο-λιβυκού μνημονίου 6
Γνώριζε γυναίκες σε dating app, τις νάρκωνε και τις βίαζε - Ισόβια στο «σεξουαλικό αρπακτικό» με το διδακτορικό και τα χλιδάτα ρούχα στη Βρετανία
Χρησιμοποιούσε κρυφές ή φορητές κάμερες για να καταγράψει τους βιασμούς - Σε ορισμένες περιπτώσεις, κρατούσε προσωπικά αντικείμενα από τα θύματά του ως ενθύμια
Ο Zhenhao Zou
1
Το Ιράν είχε απευθείας συνομιλίες με τις ΗΠΑ – «Δεν επιστρέφει στις διαπραγματεύσεις αν δεν σταματήσει τις επιθέσεις το Ισραήλ»
Ο Τραμπ θέλει η Τεχεράνη να σταματήσει τον εμπλουτισμό ουρανίου, ενώ ο Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ έχει δηλώσει ότι το δικαίωμα του εμπλουτισμού ουρανίου είναι αδιαπραγμάτευτο
Ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν Αλί Χαμενεΐ 1