Πολιτική

Θάνος Πλεύρης για νομοσχέδιο Γκάγκα: «Δείχνουμε έμπρακτη στήριξη στους γιατρούς μας»

Αυξήσεις, επιδόματα και βελτίωση εργασιακών σχέσεων των γιατρών του ΕΣΥ περιλαμβάνονται στα πλεονεκτήματα του νέου νομοσχεδίου για τη Δευτεροβάθμια Περίθαλψη, που κατατέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (23/11) στη Βουλή, όπως τονίζει σε ανάρτησή του ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης.

«Αναδρομική αύξηση των απολαβών γιατρών του ΕΣΥ, επιπλέον επίδομα σε γιατρούς στις ΜΕΘ, στα ΤΕΠ, και σε Αναισθησιολόγους» αναφέρει  ο Θάνος Πλεύρης, σε ανάρτηση του στα social media.

«Βελτίωση εργασιακών σχέσεων των γιατρών του ΕΣΥ και δυνατότητα εργασίας στο ΕΣΥ ιδιωτών γιατρών με μερική απασχόληση. Έμπρακτη στήριξη στους γιατρούς μας», προσθέτει ο υπουργός Υγείας. 

Δείτε την ανάρτηση του υπουργού Υγείας:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μήνυμα στη Λιβύη από Βρυξέλλες: Άκυρο το τουρκολιβυκό μνημόνιο – Δεν μπορεί να εχει νομικές συνέπειες για τρίτα κράτη
«Η επανάληψη αυτού του μηνύματος είναι απαραίτητη για να καταστήσει σαφές σε Τουρκία και Λιβύη ότι αυτό το μνημόνιο δεν έχει καμία πρακτική αξία»
Χάρτης 2
Βορίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Από χθες που είδα την δικογραφία είμαι πιο ανακουφισμένος – Δεν διαπραγματεύομαι με κανέναν
«Δεν υπάρχει καμία επισύνδεση καμία ομιλία καμία εντολή καμία επικοινωνία με την διοίκηση να δοθούν λεφτά ούτε και συνομιλία μου με κτηνοτρόφο και αγρότη να δοθούν λεφτά»
Ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Μάκης Βορίδης 18