Media

Ελίνα Ακριτίδου: Ο λόγος που παντρευτήκαμε ήταν φορολογικός

“Δεν είμαι γενικότερα υπέρ του θεσμού. Δεν μου αρέσουν αυτές οι συμβάσεις” είπε η Ελίνα Ακριτίδου.

Η Ελίνα Ακριτίδου μίλησε στους δημοσιογράφους για το λόγο που αποφάσισαν να παντρευτούν με το σύζυγό της.

«Για το γάμο; Δεν είμαι γενικότερα υπέρ του θεσμού. Δεν μου αρέσουν αυτές οι συμβάσεις. Ο λόγος που παντρεύτηκα, ήταν τελείως τεχνικός. Μας συνέφερε φορολογικά με το σύζυγό μου» ανέφερε αρχικά η Ελίνα Ακριτίδου.

«Δεν θεωρώ ότι άλλαξε κάτι. Νομίζω πως εμείς βάζουμε τα τετραγωνάκια μας κι εμποδίζουμε τις σχέσεις μας. Θεωρώ ότι μια σχέση πρέπει να δουλεύεται πάρα πολύ είτε είναι σε γάμο είτε εκτός γάμου» πρόσθεσε η Ελίνα Ακριτίδου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα