Lifestyle

Η Άντζελα Μπάσετ θα τιμηθεί με το βραβείο Montecito στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου

Η Άντζελα Μπάσετ θα τιμηθεί με το βραβείο Montecito στο 38ο ετήσιο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Σάντα Μπάρμπαρα. Το βραβείο θα απονεμηθεί στις 9 Φεβρουαρίου, κατά τη διάρκεια συζήτησης για την καριέρα της ηθοποιού, που οδήγησε στην ερμηνεία της στην ταινία «Black Panther: Wakanda Forever».

«Η Άντζελα Μπάσετ είχε μία λαμπρή καριέρα ως ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός και στο “Wakanda Forever” μας υπενθυμίζει γιατί τη σέβονται τόσο πολύ. Είναι βασιλική, άγρια και επιβλητική ως βασίλισσα Ραμόντα. Υποκλινόμαστε», δήλωσε ο εκτελεστικός διευθυντής του SBIFF που θα δώσει το βραβείο, Ρότζερ Ντάρλινγκ.

Η 64χρονη ηθοποιός έχει λάβει βραβεία αυτήν τη σεζόν για την ερμηνεία της στο συγκινητικό σίκουελ του «Black Panther», αφήνοντας πολλούς να προβλέπουν ότι έχει μεγάλες πιθανότητες να γίνει η πρώτη ερμηνεύτρια σε ταινία των Marvel Studios που θα είναι υποψήφια σε κατηγορία υποκριτικής.

Σε όλη την καριέρα της, η Μπάσετ έχει ερμηνεύσει σημαντικούς ρόλους στις ταινίες «Malcolm X», «Boyz N The Hood», «Waiting to Exhale» και «What’s Love Got To Do With It?», για την οποία έλαβε υποψηφιότητα για Όσκαρ για την ερμηνεία της ως τραγουδίστρια Τίνα Τέρνερ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Μουρατίδης για Άλκηστις Πρωτοψάλτη: «Στις συναυλίες της χοροπηδά για να δείξει ότι αντέχει και ας είναι 71 χρόνων»
«Κάθε χρόνο βγαίνει με διαφορετική αφίσα, χαμογελαστή, με τα ίδια τραγούδια κάνει περιοδεία», ανέφερε ο Νίκος Μουρατίδης για την γνωστή τραγουδίστρια
Νίκος Μουρατίδης
6