Ελλάδα

Εισαγγελική έρευνα για την κατολίσθηση στην Αθηνών – Κορίνθου

Εισαγγελική έρευνα διατάχθηκε για το κλείσιμο της Εθνικής Οδού λόγω πτώσης βράχων. Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, στο πλαίσιο, της οποίας θα διερευνηθεί εάν έχει τελεστεί το αδίκημα της επικίνδυνης παρέμβασης στην οδική συγκοινωνία.

Αντικείμενο της έρευνας θα είναι να ελεγχθεί μεταξύ άλλων γιατί το ανάχωμα που είχε κατασκευαστεί αποδείχθηκε ανεπαρκές, αν είχε κατασκευαστεί με ατέλειες από την αρχή καθώς κι αν υπήρχε υποχρέωση να συντηρείται.

Η κατολίσθηση δημιούργησε μεγάλα προβλήματα στην Κακιά Σκάλα την Πέμπτη (1/12) μετά την κατολίσθηση βράχων που έγινε νωρίς το πρωί. Δημιουργήθηκαν ουρές χιλιομέτρων και οι οδηγοί πέρασαν μεγάλη ταλαιπωρία…

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Ο 22χρονος δράστης έχει γενικά περίεργη συμπεριφορά» λέει ο θείος του αστυνομικού που δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι στην Χαλκιδική
«Χτύπησε το κουδούνι, βγήκε ο ανιψιός μου και του επιτέθηκε αμέσως. Ευτυχώς δεν κατάφερε να τον τραυματίσει σοβαρά» λέει ο θείος του αστυνομικού
Μηχανή της αστυνομίας
Αγωγή 500.000 ευρώ από την Εθνική Πινακοθήκη στον Νίκο Παπαδόπουλο για τους βανδαλισμούς – «Από μισό ευρώ να βάλουν 1.000.000 Χριστιανοί, τα μαζέψαμε»
«Μου κόψανε το μισό μισθό για τα βέβηλα έργα που κατέβασα. Και καλά έκανα που τα κατέβασα, μακάρι να με αξιώσει ο θεός να τα ξανακατεβάσω»
Ο Νίκος Παπαδόπουλος 19