Ελλάδα

Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος: Κλειστός ο σταθμός μετρό «Πανεπιστήμιο» από τις 09:00 αύριο Τρίτη (6/12)

Κλειστός θα είναι αύριο Τρίτη (6.12.2022) ο σταθμός της Γραμμής 2 του Μετρό «Πανεπιστήμιο», από τις 09:00 το πρωί, με εντολή της ΕΛΑΣ.

Οι συρμοί θα διέρχονται από τον σταθμό του Μετρό «Πανεπιστήμιο» χωρίς να πραγματοποιούν στάση. Υπενθυμίζεται ότι αύριο συμπληρώνονται 14 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου στα Εξάρχεια.

Έχουν εξαγγελθεί συγκεντρώσεις στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου, στις 12:00 το μεσημέρι των μαθητών και διαφόρων συλλογικοτήτων στις 18:00 το απόγευμα, ενώ θα ακολουθήσουν πορείες στη Βουλή.

Παράλληλα, έχουν προγραμματιστεί και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, οι οποίες θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες.

Από τη διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στους χώρους των εκδηλώσεων, καθώς επίσης και στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου, τόσο για την εξυπηρέτησή τους, όσο και για την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βιολάντα: Οι «εξηγήσεις» του ιδιοκτήτη που τον στέλνουν στη φυλακή και το πόρισμα - «φωτιά» για τις εγκληματικές παραλείψεις
Αν και ο ίδιος προσπαθεί να ρίξει το «μπαλάκι» των ευθυνών σε άλλους, ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν είναι εκείνος που πρέπει να πάρει το δρόμο για τη φυλακή
ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ 23
Ένωση δικαστών και εισαγγελέων: Πολιτική τυμβωρυχία και άκρατος καιροσκοπισμός πάνω στη δίκη για τα Τέμπη
«Θα παρακολουθούμε καθημερινά τις εξελίξεις και θα τοποθετούμαστε για να εξηγούμε στον λαό τις διαδικασίες και να ξεσκεπάζουμε έγκαιρα κάθε απόπειρα υπονόμευσης της δίκης»
Στιγμιότυπο από την τραγωδία στα Τέμπη
«Δεν καταφέραμε να σώσουμε τα δύο νέα παιδιά» λέει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ για το δυστύχημα των εργατών στη Βάρη
Ο Μιχάλης Γιαννάκος ανέφερε ότι οι δύο άνδρες μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Ασκληπιείου Βούλας, «άσφυγμοι και απνοϊκοί με αναφερόμενη ηλεκτροπληξία»
κρεβάτια νοσοκομείου
Προφυλακίζεται ο ιδιοκτήτης της «Βιολάντα» Κωνσταντίνος Τζιωρτζιώτης για τη φονική έκρηξη στο εργοστάσιο
Ο ίδιος δηλώνει συγκλονισμένος, τονίζοντας ότι στις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις έπαιζαν τα παιδιά του - Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη νύχτα που έγινε η έκρηξη στο εργοστάσιο
ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ
71