Οικονομία

e-ΕΦΚΑ: Και ηλεκτρονικά η αίτηση για ένταξη στις 24 μηνιαίες δόσεις για οφειλέτες με ενεργή πάγια ρύθμιση 12 δόσεων

Και ηλεκτρονικά μπορούν πλέον να υποβάλουν αίτημα για ένταξη στις 24 μηνιαίες δόσεις οι οφειλέτες που τηρούν πάγια ρύθμιση 12 δόσεων.

Η σχετική αίτηση ενεργοποιήθηκε, μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών ΚΕΑΟ (https://www.efka.gov.gr/el/elektronikes-yperesies/elektronikes-yperesies-keao), η σχετική διαδικασία.

Ήδη, η διαδικασία των αιτήσεων ρύθμισης είχε ανοίξει και γινόταν ηλεκτρονικά για τους οφειλέτες που επιθυμούν να ρυθμίσουν για πρώτη φορά τις ληξιπρόθεσμες οφειλές τους, με προϋπόθεση την πιστοποίηση των οφειλετών στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες ΚΕΑΟ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του e-ΕΦΚΑ, η νέα ευνοϊκή πάγια ρύθμιση διευκολύνει τους οφειλέτες ληξιπρόθεσμων ασφαλιστικών οφειλών να τηρήσουν τη ρύθμιση που έχουν αποδεχθεί, ενώ, παράλληλα, εναρμονίζεται το εύρος των επιτρεπόμενων δόσεων της πάγιας ρύθμισης των ασφαλιστικών οφειλών με το εύρος των επιτρεπόμενων δόσεων της πάγιας ρύθμισης των βεβαιωμένων οφειλών προς την ΑΑΔΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα
Επιχείρηση της ΑΑΔΕ στην Κω: Ελεγκτές ντυμένοι τουρίστες μπήκαν σε ημερόπλοια και διαπίστωσαν φοροδιαφυγή σε 3 στα 4 από αυτά
Οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ πραγματοποιούν την επιχείρηση «Κρουαζιέρα θα σε πάω» προκειμένου να διαπιστώσουν την ορθή εφαρμογή της φορολογικής νομοθεσίας από τα ημερόπλοια
Φωτογραφία της ΑΑΔΕ
1
Βόμβα Ντράγκι: Χρειαζόμαστε διπλάσιες δημόσιες επενδύσεις στην ΕΕ ετησίως – Στα 1,2 τρισ. ευρώ το συνολικό πακέτο, με λιτότητα θα καλυφτεί η «τρύπα»
Η εκτίναξη των απαιτούμενων επενδύσεων στην ΕΕ από τα 800 δισ. ευρώ στα 1,2 τρισ. ευρώ ετησίως οφείλεται στην απόφαση του ΝΑΤΟ περί 5% αμυντικών δαπανών ως προς το ΑΕΠ
Ο Μάριο Ντράγκι