Κόσμος

Γερμανία: Αποκλείστηκε η πρόσβαση στην παλιά πόλη του Ντίσελντορφ

Αναστάτωση επικρατεί στην παλιά πόλη του Ντίσελντορφ, εκεί όπου βρίσκεται η χριστουγεννιάτικη αγορά, καθώς οι Αρχές απέκλεισαν την πρόσβαση στην περιοχή, για αδιευκρίνιστο μέχρι στιγμής λόγο.

Τον αποκλεισμό της παλιάς πόλης του Ντίσελντορφ επιβεβαίωσε εκπρόσωπος του δήμου, όμως δεν σχολίασε τον λόγο αυτής της απόφασης, εν μέσω αυξημένης κίνησης στην περιοχή λόγω της χριστουγεννιάτικης αγοράς.

Η εφημερίδα Bild, επικαλούμενη την αστυνομία, ανέφερε ότι η χριστουγεννιάτικη αγορά στην περιοχή της παλιάς πόλης καθώς και άλλες περιοχές σε όλη την πόλη αποκλείστηκαν μετά από αναφορά μιας απειλής.

dusseldorf palia poli polizei r

Αρκετά μεγάλη δύναμη σωμάτων ασφαλείας, τα στελέχη των οποίων είναι βαριά οπλισμένα, περιπολούν τους δρόμους της πόλης και ελέγχουν πλατείας και δρόμους της χριστουγεννιάτικης αγοράς, αναφέρει η Bild.

dusseldorf palia poli polizei r

Οχήματα δυνάμεων ασφαλείας έχουν κλείσει τους δρόμους και σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, οι Αρχές ερευνούν μια «άγνωστη απειλή». Σύμφωνα με πληροφορίες της Bild, ένας άγνωστος τηλεφώνησε και απείλησε ότι θα μπουκάρει με φορτηγό μέσα στη χριστουγεννιάτικη αγορά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η βασίλισσα Καμίλα στο «The Tower Remembers» στο Λονδίνο για την 80η επέτειο από το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου
Χιλιάδες παπαρούνες, το σύμβολο της μνήμης στη Βρετανία, τοποθετήθηκαν προκειμένου να σχηματίσουν έναν κόκκινο «καταρράκτη» που κυλά από μία γωνία του Πύργου έως το γρασίδι ακριβώς από κάτω
Η βασίλισσα της Βρετανίας Καμίλα επισκέπτεται τον Πύργο του Λονδίνου για να δει την έκθεση κεραμικών παπαρούνων για την 80ή επέτειο του τέλους του Β' Παγκοσμίου Πολέμου
Φρίντριχ Μερτς: Από την ήττα από τη Μέρκελ και την απόσυρση μέχρι τη μεγάλη επιστροφή και την καγκελαρία
Από το 2009 έως το 2018 ο Μερτς ήταν εκτός πολιτικής, ασχολήθηκε με τις επιχειρήσεις ακόμη και με τη διάσημη ποδοσφαιρική ομάδα Borussia Dortmund και έγινε πολυεκατομμυριούχος
Ο νέος Καγκελάριος της Γερμανίας, Φρίντριχ Μερτς