Αθλητικά

MVP της 12ης αγωνιστικής της Euroleague οι Ντουέιν Μπέικον και Πιερία Χένρι

Οι Ντουέιν Μπέικον και Πιερία Χένρι μοιράστηκαν το βραβείο του MVP της 12ης αγωνιστικής της Euroleague.

Ο Αμερικανός φόργουορντ του Παναθηναϊκού, Ντουέιν Μπέικον, έκανε ρεκόρ καριέρας με 31 πόντους, ενώ είχε ακόμα 7 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 1 μπλοκ, συγκεντρώνοντας 28 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης στο παιχνίδι κόντρα στην Αρμάνι.

Τους ίδιους βαθμούς συγκέντρωσε και ο Πιέρια Χένρι στη νίκη της Μπασκόνια επί της Μπάγερν. Ο Αμερικανός γκαρντ των Βάσκων σημείωσε double-double με 14 πόντους (7/10 δίποντα) και 10 ασίστ, ενώ ακόμα κατέβασε 3 ριμπάουντ και έκλεψε την μπάλα τρεις φορές.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Κύπελλο Ελλάδας: Ο Παναιτωλικός απέκλεισε τη Νίκη Βόλου με γκολ στο 90+7′ – «Διπλό» πρόκρισης και ο Λεβαδειακός
Το ματς στο Βόλο λίγο έλειψε να φτάσει στα πέναλτι, αλλά η ομάδα του Αγρινίου "λυτρώθηκε" από το γκολ του Αγκίρε (2-1) - Άνετη πρόκριση για Λεβαδειακό (2-1) επί του Μακεδονικού
(ΦΩΤΟ ΑΠΕ-ΜΠΕ