Πολιτική

Δημητρακόπουλος για Εύα Καϊλή: «Δεν είμαι αισιόδοξος για την έκβαση της δίκης» – «Έθεσαν θέμα απαγωγής της από το Κατάρ»

Εν αναμονή της προφυλάκισης ή μη της Εύας Καϊλή ένας εκ των δικηγόρων της, ο κ. Μιχάλης Δημητρακόπουλος, εμφανίστηκε απαισιόδοξος για την τύχη της.

Μιλώντας στον Alpha, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος είπε ότι από την εισήγηση που έκανε ο εισαγγελέας όχι απλά το κλίμα δεν ήταν καλό αλλά έδειχνε ότι έπρεπε να μείνει στην φυλακή η κα Εύα Καϊλή. 

Είπε ακόμα ότι τον εισαγγελέα δεν φάνηκε να τον αφορά αν έχει παιδί, είπε πολύ ωμά ότι δεν έχει καμία αξία προσθέτοντας ότι ήταν ιδιαίτερα αρνητικός. Ο εισαγγελέας σύμφωνα με τον κ. Δημητρακόπουλο θεώρησε την κα Καϊλή ύποπτη φυγής από την χώρα και προέβαλλε μάλιστα ως επιχείρημα ότι οι μυστικές υπηρεσίες του Κατάρ θα στείλουν κατασκόπους προκειμένου να απαγάγουν την κα Καϊλή και να την μεταφέρουν στην χώρα τους. 

Μάλιστα ο ίδιος είπε ότι ακούγοντας όπως τους παράλογους ισχυρισμούς του εισαγγελέα τον ειρωνεύτηκε. Επειδή η παρουσία μας εκεί δεν ήταν διακοσμητική του είπα: «Τι νομίζετε ότι θα έρθουν στρατεύματα από το Κατάρ να καταλάβουν τις Βρυξέλλες;» Και πρόσθεσε: «Μέχρι και η πρόεδρος μειδίασε».

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Επιχείρηση επαναπροσέγγισης της μεσαίας τάξης μέσω ΔΕΘ – Πακέτο μέτρων ακόμα και 2 δισ. ευρώ
Με τις ανακοινώσεις, το Μέγαρο Μαξίμου επιδιώκει να εκπέμψει ένα μήνυμα επανεκκίνησης και παράλληλα ένα μήνυμα ότι η επιστροφή του μερίσματος στους πολίτες είναι προτεραιότητα για την κυβέρνηση
O Κυριάκος Μητσοτάκης 3
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ετοιμάζει το «πακέτο» της ΔΕΘ: Στο τραπέζι ρυθμίσεις για ενοίκια, φορολογία και «προσωπική διαφορά» συνταξιούχων
Ο Κ. Μητσοτάκης θα δώσει έμφαση και στις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για την ενίσχυση της θέσης της χώρας στη διεθνή «σκακιέρα», όπως και για την αμυντική θωράκιση της χώρας
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 134
Άδωνις Γεωργιάδης για τις παράνομες συνταγογραφήσεις: Καμία τέτοια παράνομη συμπεριφορά δεν έχει θέση στο ΕΣΥ
«Έχουμε δώσει και δίνουμε διαρκώς οδηγίες στους ιατρούς του ΕΣΥ να προσέχουν την μυστικότητα των κωδικών τους, για το σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης»
Ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης 4