Lifestyle

Φωτεινή Βελεσιώτου για την τραπ μουσική: Είναι αίσχος οι στίχοι, με προσβάλλει αυτή η μουσική

Η γνωστή τραγουδίστρια, Φωτεινή Βελεσιώτου, σε συνέντευξη που έδωσε στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και τον Γιάννη Ξυνόπουλο, μίλησ εμεταξύ άλλων και για την μουσική τραπ, αλλά και τι σημαίνει αυτή για εκείνη.

«Είναι αίσχος οι στίχοι. Με προσβάλλει αυτή η μουσική και νομίζω ότι προσβάλλει πολύ κόσμο της γενιάς μου, και όχι μόνο.

Δυστυχώς, τα νέα παιδιά –και το μαθαίνω από φίλες μου καθηγήτριες σε σχόλια- ακούνε μόνο αυτό και όσα δεν ακούν αυτή τη μουσική μπαίνουν απλώς στο σύστημα και ακολουθούν, για να είναι στην ομάδα και να μην τα διώξουν.

Πρόκειται για την κατακρεούργηση της μουσικής αυτό το πράγμα που ακούνε. Χάλια», ανέφερε μεταξύ άλλων η Φωτεινή Βελεσιώτου.

Για το τραγούδι «Μέλισσες», η Φωτεινή Βελεσιώτου είπε: «Αυτό το τραγούδι με ακολουθεί. Γράφτηκε το 2007 και από τότε δεν μπόρεσα να το αφαιρέσω από κανένα πρόγραμμα.

Μάλιστα, μια φορά είχα κάνει ένα αφιέρωμα στη Σωτηρία Μπέλλου και στο τέλος με ρώτησαν “τις Μέλισσες θα τις πείτε;”, οπότε απάντησα “δεν πρόλαβε να της πει η Σωτήρια Μπέλλου”».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Ο Ορλάντο Μπλουμ θέλει πλήρη επανένωση του καστ στη νέα ταινία «Οι Πειρατές της Καραϊβικής»
Τα σχόλιά του Ορλάντο Μπλουμ ακολούθησαν την πρόσφατη δήλωση του παραγωγού της κινηματογραφικής σειράς, Τζέρι Μπρουκχάιμερ, ότι είναι ανοιχτός στην επιστροφή του Τζόνι Ντεπ στο reboot που σχεδιάζεται
Ορλάντο Μπλουμ
Τέξας: Σε συναυλία συγκεντρώθηκαν πάνω από 8,5 εκ. δολάρια για τους πληγέντες από τις φονικές πλημμύρες
Η τρίωρη συναυλία στη μνήμη των 137 ανθρώπινων ζωών που χάθηκαν στις πλημμύρες και προς τιμήν των διασωστών που έσπευσαν να βοηθήσουν ξεκίνησε με τη Λάμπερτ και τον ΜακΚόλουμ
Μιράντα Λάμπερτ