Τρίτη, 30 Απρ.
18oC Αθήνα

French Montana: Τουλάχιστον 10 τραυματίες από πυροβολισμούς στα γυρίσματα βίντεο κλιπ του ράπερ

French Montana: Τουλάχιστον 10 τραυματίες από πυροβολισμούς στα γυρίσματα βίντεο κλιπ του ράπερ

Τουλάχιστον 10 τραυματίες είναι ο απολογισμός των πυροβολισμών που «έπεσαν» κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων ενός βιντεοκλίπ του ράπερ French Montana στο Μαϊάμι, καθώς προέκυψε καβγάς μεταξύ δύο ομάδων πολλών ανθρώπων.

Όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ και οι Αρχές του Μαϊάμι, οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο γύρω στις 19:48 της Πέμπτης 5 Ιανουαρίου (τοπική ώρα, ξημερώματα Παρασκευής ώρα Ελλάδας), επειδή είχαν ενημερωθεί ότι υπήρχαν θύματα από πυροβολισμούς. Σύμφωνα με τη Miami Herald, είχε προηγηθεί ο καβγάς στα γυρίσματα του βιντεοκλίπ του ράπερ.

«Έπεσαν τουλάχιστον 13, 14, 15 πυροβολισμοί. Έγινε πολύ γρήγορα, ίσως από αυτόματο τουφέκι», είπε ο Σιντ Μόγκουλ, ένας από αυτούς που συμμετείχαν στα γυρίσματα του βιντεοκλίπ του French Montana, αποκαλύπτοντας ότι κάποιος που πήγε να παρακολουθήσει τα γυρίσματα έπεσε θύμα κλοπής και μετά επικράτησε χάος.

https://twitter.com/BagsOverBeef/status/1611195864000634881

Η αστυνομία δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει τον αριθμό και την ταυτότητα των θυμάτων.

https://twitter.com/Imbharatverma/status/1611220480333336576

Ποιος είναι ο French Montana

Ο 38χρονος French Montana ή Καρίμ Χαρμπούς, όπως είναι το πραγματικό όνομά του, γεννήθηκε στο Μαρόκο αλλά η οικογένειά του εγκαταστάθηκε στις ΗΠΑ όταν ο ίδιος ήταν έφηβος. Ήταν τρεις φορές υποψήφιος για βραβείο Γκράμι, κυρίως για το κομμάτι «All the way up».

Ο ράπερ είχε πέσει θύμα πυροβολισμών και το 2003 στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης. Τότε, είχε δεχτεί μια σφαίρα στο κεφάλι, αλλά επέζησε.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις