Media

Τάσος Ξιαρχό: Εγώ και η Κόνι δεν μπορούμε να λείπουμε από J2US All Star

«Ο λόγος που υπάρχει στο χώρο ο Νίκος Μουρατίδης είναι επειδή κάνει πικρόχολα σχόλια», λέει ο Τάσος Ξιαρχό.

Ο Τάσος Ξιαρχό απάντησε στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών για το J2US και τον Νίκο Μουρατίδη.

«Ο λόγος που υπάρχει στο χώρο ο Νίκος Μουρατίδης είναι επειδή κάνει πικρόχολα σχόλια. Είναι άλλο το να προσφέρεις στους νέους καλλιτέχνες και άλλο να κρίνεις έτσι», είπε αρχικά ο Τάσος Ξιαρχό.

Για το J2US, ο Τάσος Ξιαρχό είπε: «Είπα στον Νίκο Κοκλώνη πως αν δεν με πάρει σε J2US All Star θα πάω καιθα του σπάσω το πλατό. Εννοείται πως γέλαγε. Νομίζω ότι εγώ και η Κόνι δεν μπορούμε να λείπουμε».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα