Κόσμος

Σκωτία: Άγριος ξυλοδαρμός μαθήτριας μέσα στην τάξη – Της επιτέθηκε συμμαθήτρια της με γροθιές και κλωτσιές

Το γύρο των social media κάνει ένα βιντεάκι από σχολείο στη Σκωτία, στο οποίο φαίνεται μια μαθήτρια να χτυπά μια συνομήλική της. Μάλιστα, ο άγριος ξυλοδαρμός σταμάτησε μόνο όταν επενέβη ένας εκπαιδευτικός…

Η πολύ άγρια αυτή επίθεση έγινε κατά την διάρκεια του μαθήματος σε γυμνάσιο στο Anstruther, μια παραλιακή πόλη στο Fife της Σκωτίας. Στο βίντεο, μόλις 15 δευτερολέπτων, απεικονίζεται νεαρή κοπέλα να μπαίνει τρέχοντας στην τάξη και να ρίχνει κάτω μια συμμαθήτρια της. 

Η νεαρή κοπέλα χτυπά με μανία την συμμαθήτρια της, η οποία είναι πεσμένη στο πάτωμα, ρίχνοντας της γροθιές και κλωτσιές στο πρόσωπο και το σώμα. Θεατές σε όλα αυτά είναι και άλλοι συμμαθητές των δύο κοριτσιών, οι οποίοι – όπως φαίνεται – παρακολουθούν εμβρόντητοι. 

Δείτε το βίντεο:

Το σχολείο αρχικά προσπάθησε να αντιμετωπίσει την επίθεση ως ένα ενδοσχολικό ζήτημα, ακολούθησε όμως και δεύτερη επίθεση με αποτέλεσμα να ειδοποιηθεί η αστυνομία. Το θέμα όμως δεν έμεινε ούτε εκεί, καθώς έφτασε μέχρι και την τοπική βουλή της Σκωτίας. Η πρωθυπουργός της χώρας Νίκολα Στέρτζον παραδέχθηκε ότι υπάρχει πρόβλημα και ότι πρέπει να στηριχθούν τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί που δέχονται επιθέσεις.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι οι γονείς της δράστιδας ανέφεραν ότι η κόρη τους είχε πέσει θύμα bullying για μήνες, κάτι που δεν αντιμετωπίστηκε από το σχολείο και αφέθηκε να κλιμακωθεί.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ντόναλντ Τραμπ σε ΝΑΤΟ: «Αν κάνετε ό,τι λέω, ο πόλεμος στην Ουκρανία θα τελειώσει – Θα επιβάλω κυρώσεις στη Ρωσία όταν όλοι κάνουν το ίδιο»
«Αυτός δεν είναι ο πόλεμος του Τραμπ (δεν θα είχε ξεκινήσει ποτέ αν ήμουν Πρόεδρος!), είναι ο πόλεμος του Μπάιντεν και του Ζελένσκι»
Ο Ντόναλντ Τραμπ 1
Τουρκία: Νέο κύμα διώξεων στη Κωνσταντινούπολη σε στελέχη της αντιπολίτευσης για διαφθορά
Εισαγγελέας διέταξε την προφυλάκιση 48 ατόμων στο πλαίσιο μεγάλης έρευνας για διαφθορά – Ανάμεσά τους βρίσκεται και ο δήμαρχος της περιοχής Μπαϊράμπασα στην Κωνσταντινούπολη, μέλος του κύριου κόμματος της αντιπολίτευσης CHP
Αστυνομικές δυνάμεις της Τουρκίας
Τσάρλι Κερκ: Η στιγμή που η χήρα του καταρρέει πάνω στο φέρετρό του – «Πότε δεν θα ξεχαστεί ο άντρας μου, θα φροντίσω εγώ γι’ αυτό»
«Ο ήχος αυτής της χήρας που κλαίει αντηχεί σε όλο τον κόσμο σαν κραυγή μάχης», είπε η Έρικα Κιρκ θρηνώντας για τον αγαπημένο της σύζυγο
Έρικα Κιρκ
10
Τσάρλι Κερκ, ο ακτιβιστής που μάγεψε τον Τραμπ – Ένας υπέρμαχος της οπλοκατοχής που τελικά τον σκότωσε
«Όταν οι άνθρωποι σταματούν να μιλούν, έρχεται η βία» είχε πει σε ένα από τα αγαπημένα του debate με φοιτητές - Ο Τσάρλι Κερκ εκτελέστηκε από ελεύθερο σκοπευτή ενώ μιλούσε σε πλήθος
Τσάρλι Κερκ
11