Πολιτική

Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη κατά ΣΥΡΙΖΑ: Από το 2015 ήξεραν για τη greek mafia

Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη εξέδωσε ανακοίνωση κατά του ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο κατηγορεί πως γνώριζε για τη greek mafia από το 215.

Η ανακοίνωση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη έχει ως εξής: «Από το 2015 ήξεραν για τη greek mafia. Με δική τους πλημμέλεια, τα απαραίτητα στοιχεία δε συγκεντρώθηκαν ποτέ με τον τρόπο που έπρεπε. Με δική τους ανικανότητα, η απονομή Δικαιοσύνης υπονομεύτηκε.

Και τώρα, ζητούν με θράσος την παραίτηση του Υπουργού που τόλμησε να προχωρήσει σε τομές κάθαρσης και διαφάνειας στις υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας που απαιτούνταν. Και που στέλνει αντίστοιχες υποθέσεις, χωρίς χρονοτριβές, κατευθείαν στη Δικαιοσύνη.

Η greek mafia απαλλάχθηκε λόγω αμφιβολιών και εξαιτίας της κωλυσιεργίας τους. Οι ίδιοι, όμως, δεν πρόκειται να απαλλαγούν ποτέ από το βάρος της ευθύνης. Ας μαζευτεί, επομένως, ο αρμόδιος Τομεάρχης του Συριζα».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το e-mail Σημανδράκου «καίει» Μητσοτάκη και Αυγενάκη για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, λέει το ΠΑΣΟΚ - «Οι μάσκες έπεσαν»
Ο Ανδρουλάκης παρεμβαίνοντας στο θέμα αυτό τόνισε ότι: «Αυτές οι επιστολές αποδεικνύουν ότι γνώριζε πλήρως το πάρτι διαφθοράς που συνέβαινε σε έναν Οργανισμό, που μοιράζει 3 δισ. ευρώ τον χρόνο»
Ο Νίκος Ανδρουλάκης 4
Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Τι «ζυγίζει» η κυβέρνηση για Βορίδη και Αυγενάκη – Το e-mail Σημανδράκου και η δεύτερη δικογραφία
Ο πρώην πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ στο e-mail του ενημερώνει για το περιεχόμενο των δύο επιστολών που είχε στείλει τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο του 2023, στον πρώην Γενικό Γραμματέα του πρωθυπουργού
Το Μέγαρο Μαξίμου 12
Δημοσκόπηση Pulse: Οκτώ στους δέκα θεωρούν σημαντικό το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ – Πως επηρεάζει την πρόθεση ψήφου
Στην εκτίμηση ψήφου η ΝΔ προηγείται με 15 μονάδες του ΠΑΣΟΚ, ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται η Πλεύση Ελευθερίας - Εννιακομματική η βουλή σε περίπτωση εκλογών
Eurokinissi φωτογραφία αρχείου 50