Media

Γιάννης Ζουγανέλης: Είναι μια κοινή απόφαση, είναι συναινετικό το διαζύγιο, βελούδινο

«Είναι και οι δύο πολιτισμένοι άνθρωποι, εύχομαι να πάνε όλα καλά», λέει ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και τον Γιώργο Γιαννούλια. Ο γνωστός καλλιτέχνης απάντησε και για το διαζύγιο της κόρης του, Ελεωνόρας Ζουγανέλη από τον Σπύρο Δημητρίου.

«Κοιτώντας πίσω τα πράγματα μού έχουν έρθει όπως ονειρεύτηκα και καλύτερα.

Ήθελα η Ελεωνόρα να έχει τη δικιά της δύναμη και να μην λέει ότι είναι κόρη μου. Τα παιδιά μας, είναι καλό, να τα κάνουμε ανώτερα από εμάς», είπε αρχικά ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης είπε στη συνέχεια: «Είναι μια κοινή απόφαση, είναι συναινετικό το διαζύγιο, βελούδινο. Είναι και οι δύο πολιτισμένοι άνθρωποι και νομίζω ότι είναι κάτι προσωπικό που δεν αφορά τον κόσμο. Εύχομαι να πάνε καλά τα πράγματα και για τους δυο».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα
Πανικός στο «Τιρκουάζ Χαλί» της Eurovision με χειρονομίες κατά του Ισραήλ - «Θα σας κόψουμε τον λαιμό»
H Δημόσια Ραδιοτηλεόραση του Ισραήλ υπέβαλε καταγγελία στην Αστυνομία της Ελβετίας και στην EBU αφού νεαροί έκαναν χειρονομίες που υποδηλώνουν σφαγή και έφτυσαν την ισραηλινή αποστολή
H Γιουβάλ Ραφαέλ, που εκπροσωπεί το Ισραήλ, κάνει χειρονομίες κατά τη διάρκεια της τελετής «Τιρκουάζ χαλί» του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision στη Βασιλεία 10