Ελλάδα

Τέμπη: Παραμένει σε πολύ κρίσιμη κατάσταση ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού – Το μήνυμα των γονιών του

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Συνεχίζει να δίνει μάχη με τη ζωή του ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού του τρένου που συγκρούστηκε με εμπορική αμαξοστοιχία στα Τέμπη το βράδυ της Τρίτης 28 Φεβρουαρίου.

Ο 20χρονος Γεράσιμος βρίσκεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του γενικού νοσοκομείο Λάρισας από το βράδυ της μοιραίας σύγκρουσης των τρένων στα Τέμπη.

Οι γονείς του νεαρού μίλησαν στο MEGA και ευχαρίστησαν όσους προσεύχονται για το γιο τους και όσους στέλνουν μηνύματα συμπαράστασης.

Οι ίδιοι χαρακτήριαν τους γιατρούς «αγγέλους» λέγοντας πως η κατάσταση του παιδιού τους είναι στα χέρια της Παναγίας. Επίσης αποκάλυψαν πως τα πράγματα του 20χρονου βρέθηκαν άθικτα από το πρώτο βαγόνι, ακόμα και το λαπτοπ του, το οποίο είχε μία μικρή ρωγμή.

Υπενθυμίζεται πως ο 20χρονος τη στιγμή της σύγκρουσης εκσφενδονίστηκε από το βαγόνι σε χωράφια και φέρει πολλές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο από τον άγριο καβγά σε ποντιακό γλέντι στην Θεσσαλονίκη - Πετούσαν καρέκλες και φώναζαν «θα μας σκοτώσουν»
Οι εμπλεκόμενοι πετάνε πλαστικές καρέκλες, τραπέζια και άλλα αντικείμενα, ενώ ανταλλάσσουν κλωτσιές και μπουνιές, μετατρέποντας το γλέντι σε «πεδίο μάχης»
Γλέντι
5