Lifestyle

Πέθανε ο ελληνικής καταγωγής ράπερ, Costa Titch – Κατέρρευσε επί σκηνής την ώρα του σόου του

Πέθανε σε ηλικία 27 ετών ο ελληνικής καταγωγής ράπερ Costa Titch (κατά κόσμον Κωνσταντίνος Τσομπάνογλου) μετά την κατάρρευσή του επί σκηνής, μπροστά σε ένα τρομοκρατημένο κοινό, την ώρα που έδινε το σόου του. Λίγη ώρα μετά, έγινε γνωστός ο θάνατός του.

Ο ράπερ γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νότια Αφρική από Έλληνα πατέρα και Νοτιοαφρικανή μητέρα. Ο θάνατός του έχει συγκλονίσει τους θαυμαστές του, αφού ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής στην αφρικανική χώρα ενώ πρόσφατα είχε υπογράψει και συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρεία του Akon, κάνοντας ουσιαστικά βήματα για την καριέρα του.

Πλάνα από την τελευταία εμφάνισή του τον δείχνουν να βρίσκεται στη σκηνή και να ερμηνεύει μία από τις επιτυχίες του. Σε μια στιγμή σκοντάφτει αλλά φαίνεται να ολοκληρώνει κανονικά το τραγούδι του. Όμως, λίγο μετά καταρρέει μπροστά στο κοινό που παρακολουθεί τρομοκρατημένο.

Δείτε τη σοκαριστική στιγμή:

Οι άνδρες της ασφάλειας έσπευσαν στη σκηνή για να τον βοηθήσουν. Λίγη ώρα μετά, η οικογένειά του επιβεβαίωσε τον θάνατό του μέσω ανακοίνωσης και ευχαρίστησε τους θαυμαστές του για το ενδιαφέρον και τη στήριξή τους: «Ο θάνατος μας χτύπησε τραγικά την πόρτα. Μας έκλεψε τον πολυαγαπημένο μας γιο, αδεργό και εγγονό».

«Με βαθύ πόνο αναγκαζόμαστε να ανακοινώσουμε τον θάνατό του. Η οικογένεια βρίσκεται αντιμέτωπη με μια δύσκολη στιγμή καθώς προσπαθούμε να καταλάβουμε τι μας έχει συμβεί και ζητάμε να έχουμε τον χρόνο και τον χώρο για να συνέλθουμε», αναφέρει η οικογένεια στην ανακοίνωσή της.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Μέγκαν Μαρκλ: Η σπάνια ανάρτηση με τον πρίγκιπα Άρτσι για τα γενέθλιά του – «Ο γιος μας, ο ήλιος μας»
Ο Άρτσι είναι το μεγαλύτερο παιδί του Χάρι και της Μέγκαν και είναι ο έκτος στη σειρά διαδοχής του θρόνου. Γεννήθηκε στις 6 Μαΐου 2019 στο ιδιωτικό νοσοκομείο Πόρτλαντ του Λονδίνου
Η Μέγκαν Μαρκλ, ο πρίγκιπας Άρτσι και ο πρίγκιπας Χάρι
Νίκος Ορφανός για την αφαίρεση όγκου στον εγκέφαλο: «Αυτά τα έβλεπα σε ταινίες»
Το κρανιοφαρυγγίωμα είναι ένας σπάνιος, μη καρκινικός όγκος του εγκεφάλου που αν και είναι καλοήθης, μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα επειδή πιέζει σημαντικές περιοχές του εγκεφάλου
Ο ηθοποιός Νίκος Ορφανός 2