Κόσμος

Κλείσιμο με πτώση στη Wall Street – Ανησυχία για την τραπεζική κρίση

Απώλειες κατέγραψε σήμερα η Wall Street στον απόηχο της δημοσιοποίησης πρακτικών από τη συνεδρίαση της Fed τον Μάρτιο.

Οι επενδυτές στη Wall Street εστίασαν στην ανησυχία που εξέφρασαν αξιωματούχοι της αμερικανικής κεντρικής τράπεζας για την τραπεζική κρίση.

Ο δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με πτώση 38,29 μονάδων (–0,11%), στις 33.646,50 μονάδες.

Ο δείκτης Nasdaq, στον οποίο δεσπόζουν τίτλοι εταιριών του τομέα της τεχνολογίας, έκλεισε με πτώση 102,54 μονάδων (–0,85%), στις 11.929,34 μονάδες.

Ο ευρύτερος δείκτης S&P 500, ενδεικτικός της γενικής τάσης, έκλεισε με πτώση 16,99 μονάδων (–0,41%), στις 4.091,95 μονάδες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Πούτιν προσκαλεί δυτικούς πολέμιους της woke ατζέντας να μείνουν στη Ρωσία: Βίζα σε όσους «τιμούν τις παραδοσιακές ρωσικές ηθικές αξίες»
Το «Anti-Woke-Βίζα», όπως λέγεται ανεπίσημα το πρόγραμμα των θεωρήσεων βάσει κοινών αξιών, ξεκίνησε ο πρόεδρος Πούτιν τον Αύγουστο του 2024
Φωτογραφία: ΑΠΕ ΜΠΕ