Κόσμος

Τουρκία: Ο Κιλιτσντάρογλου «έπαθε» Ερντογάν – Τι είπε για τα ελληνικά νησιά

Το ζήτημα της αποστρατιωτικοποίησης των ελληνικών νησιών έθεσε και πάλι στο προσκήνιο ο υποψήφιος πρόεδρος της Τουρκίας στις εκλογές της 14ης Μαΐου, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, κατηγορώντας την κυβέρνηση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ότι «δεν έκανε τίποτα».

Όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ από την Κωνσταντινούπολη, Μανώλης Κωστίδης, ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου δήλωσε σε βίντεο ενόψει των εκλογών στην Τουρκία ότι «η κυβέρνηση δεν έκανε τίποτα για τα νησιά που στρατιωτικοποιεί η Ελλάδα».

«Εδώ, έφτασαν στο σημείο, την άμυνα και τον στρατό του λαού να τα κάνουν όργανο της προεκλογικής τους προπαγάνδας. Εσείς έχετε ξαναδεί ποτέ τέτοια εκλογική προπαγάνδα; Έχετε ποτέ ξαναδεί να έχει χρησιμοποιηθεί με αυτόν τον τρόπο η αμυντική μας βιομηχανία;», προσέθεσε ο υποψήφιος Τούρκος πρόεδρος.

«Πρέπει όμως να προσθέσω κάτι: Αυτοί που συνέχεια μας συκοφαντούν, έχουν κάνει τίποτα για τα νησιά που στρατιωτικοποιεί η Ελλάδα; Όλα είναι αρλούμπες, αγαπητέ μου λαέ. Όλα είναι ψέματα. Αλλά κάντε λίγη υπομονή, το κράτος θα ξαναγίνει κράτος και όλα τα κόμματα θα ξέρουν τα όρια τους», κατέληξε ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ισραήλ: «Θα τελειώσουμε με το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν σε μια με δύο εβδομάδες» λένε οι IDF
Οι Ισραηλινές Αμυντικές Ένοπλες Δυνάμεις αναφέρουν ότι περίπου το 40% των βαλλιστικών πυραύλων του Ιράν, ή περίπου 200, έχουν καταστραφεί ή εξουδετερωθεί μέχρι στιγμής εν μέσω της επιχείρησης
Ένα αναχαιτιστικό σκάφος πετάει στον ουρανό καθώς πύραυλοι από το Ιράν εκτοξεύονται προς το Ισραήλ, όπως φαίνεται από το Τελ Αβίβ 1
Reuters: Η κυβέρνηση Τραμπ διέλυσε ομάδα εργασίας που είχε συσταθεί για να ασκήσει πιέσεις στη Ρωσία
Τα περισσότερα μέλη του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας του Λευκού Οίκου, συμπεριλαμβανομένης ολόκληρης της ομάδας που ασχολείται με τον πόλεμο στην Ουκρανία, απολύθηκαν
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ