Κόσμος

Πεσκόφ: «Πολύ δύσκολη η στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία»

«Πολύ δύσκολη» χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ τη στρατιωτική επιχείρηση της Ρωσίας στην Ουκρανία , όμως ορισμένοι στόχοι έχουν επιτευχθεί, σύμφωνα με το πρακτορείο Tass.

Ο Πεσκόφ είπε στο ρωσικό πρακτορείο ότι η Μόσχα ενεργεί με αργό ρυθμό στην Ουκρανία επειδή «είναι μια στρατιωτική επιχείρηση, όχι πόλεμος». Υποστήριξε όμως ότι η Ρωσία έχει καταφέρει να προκαλέσει σοβαρό πλήγμα στη στρατιωτική μηχανή της Ουκρανίας και «αυτή η δουλειά θα συνεχιστεί».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Politico: ΝΑΤΟ και ΕΕ ανησυχούν για την ανάληψη της προεδρίας από την Κύπρο λόγω των εντάσεων με την Τουρκία
«Είμαστε πολύ ανήσυχοι» ότι η Κύπρος θα επιτρέψει η εχθρικότητά της προς την Τουρκία να επηρεάσει τις αμυντικές προτεραιότητες της Ευρώπης, δήλωσε ανώτερος αξιωματούχος
Σημαίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης κυματίζουν έξω από το κτίριο της Κομισιόν στις Βρυξέλλες