Lifestyle

Μαρία Μενούνος: Τώρα που έλαβα το διαβατήριό μου είμαι πραγματική Ελληνίδα

Μία αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» παραχώρησε η Μαρία Μενούνος, και μεταξύ άλλων, μίλησε και για το θέμα υγείας αλλά και τη μητρότητα.

Η Μαρία Μενούνος στην συνέντευξή της μίλησε για την μάχη με τον καρκίνο, την απώλεια της μητέρας της και την γέννηση του παιδιού της μέσω παρένθετης μητέρας.

«Είμαι πραγματική Ελληνίδα τώρα που έλαβα το ελληνικό διαβατήριο μου, είναι μεγάλη τιμή για εμένα», είπε με συγκίνηση.

Σχετικά με την μάχη που έδωσε απέναντι στον καρκίνο εξομολογήθηκε: «Ήταν μία δύσκολη μάχη που έδωσα με τον καρκίνο, βλέπω όμως άλλους ανθρώπους που γι’ αυτούς είναι πιο σκληρή.

Ο Άγιος Νεκτάριος με βοήθησε στη μάχη μου με τον καρκίνο, είμαι πολύ τυχερή. Στην περιπέτειά μου είχα στο πλευρό μου τον μπαμπά μου και τον άντρα μου που με βοηθούσαν».

Για την απώλεια της μητέρας της σημείωσε ότι είναι χαρούμενη που στάθηκε στο πλευρό της στην μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

«Η μητέρα μου όλα αυτά τα χρόνια έκανε τόσα πράγματα για εμένα, διαφορετικά τώρα δεν θα ήμουν εδώ».

Σχετικά με την μητρότητα σχολίασε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα γίνω μαμά, με τη βοήθεια παρένθετης μητέρας, είναι ένα μεγάλο δώρο για εμένα».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Αθηνά Οικονομάκου και Μπρούνο Τσερέλα στην Αργεντινή για Πρωτοχρονιά – Δείτε φωτογραφίες και βίντεο
Στις αναρτήσεις, το ζευγάρι φαίνεται να περνά χρόνο κάνοντας βουτιές σε πισίνα, πηγαίνοντας για πεζοπορία σε ένα από τα πιο όμορφα και τουριστικά μέρη της Αργεντινής καθώς και... στο γυμναστήριο
Αθηνά Οικονομάκου -Bruno Cerella
Η Μαίρη Συνατσάκη αποκάλυψε γιατί έκανε unfollow την Κατερίνα Καινούργιου – «Γιατί να το κάνεις τώρα που είμαι κι εγώ 6 μηνών έγκυος»
Το ρεπορτάζ της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου που είχε εξοργίσει τη Μαίρη Συνατσάκη και η απάντηση της παρουσιάστριας που διανύει τον 6ο μήνα εγκυμοσύνης
Μαίρη Συνατσάκη και Κατερίνα Καινούργιου