Οικονομία

ΑΑΔΕ: Παράταση στην υποβολή του Ε9 έως και 31 Ιουλίου

Με απόφαση του Διοικητή της ΑΑΔΕ, Γιώργου Πιτσιλή, μετατίθεται έως και τις 31 Ιουλίου 2023 η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων στοιχείων ακινήτων (Ε9) έτους 2023, φυσικών και νομικών προσώπων καθώς και νομικών οντοτήτων, ιδιοκτητών ακινήτων.

Σύμφωνα με την ΑΑΔΕ, σκοπός της μετάθεσης είναι η διευκόλυνση των φορολογούμενων, ώστε να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους, ενώ ταυτόχρονα διασφαλίζεται η ομαλή ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής των συγκεκριμένων δηλώσεων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα
Spring Reception ΣΕΛΠΕ: Στο επίκεντρο ο μετασχηματισμός του retail και η επόμενη ημέρα της αγοράς
Το Spring Reception του ΣΕΛΠΕ έφερε κοντά ανθρώπους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του λιανεμπορίου, αναδεικνύοντας τις προκλήσεις, τις ευκαιρίες και τις αλλαγές που διαμορφώνουν το παρόν και το μέλλον του κλάδου
Spring Reception ΣΕΛΠΕ: Στο επίκεντρο ο μετασχηματισμός του retail και η επόμενη ημέρα της αγοράς