Πολιτική

Περιφερειακές εκλογές 2023 – ΣΥΡΙΖΑ: Στηρίζει τη Γεωργία Ζεμπιλιάδου του ΠΑΣΟΚ στη Δυτική Μακεδονία

Στην απόφαση να στηριχθεί η Γεωργία Ζεμπιλιάδου του ΠΑΣΟΚ ως υποψήφια περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας στις προσεχείς περιφερειακές εκλογές κατέληξε απόψε ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία. Η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα συνεχίσει τις εργασίες της την Παρασκευή, 28 Ιουλίου, με αντικείμενο την έγκριση άλλων υποψηφιοτήτων, ανάμεσά τους και της Περιφέρειας Αττικής.

Στη συνεδρίαση της Πέμπτης (27.07.2023) σε ό,τι αφορά τις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές, η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ ανακοινώθηκαν συνολικά τα ονόματα ανά περιφέρεια: 

Ήπειρος: Ιωάννης Στέφος

Ιόνιο: Σπύρος Γαλιατσάτος

Κρήτη: Σπύρος Δαννέλης

Δυτική Μακεδονία: Γεωργία Ζεμπιλιάδου

Στερεά Ελλάδα: Απόστολος Γκλέτσος

Την υποψηφιότητα της Γεωργίας Ζεμπιλιάδου για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας είχε στηρίξει και επίσημα το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε την Κυριακή, 23 Ιουλίου.

Στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ η οποία θα συνεχιστεί την Παρασκευή, 28 Ιουλίου αναμένεται να εγκριθεί η υποψηφιότητα του νυν δημάρχου Νίκαιας, Γιώργου Ιωακειμίδη για την Περιφέρεια Αττικής. 

Προσθέστε το newsit.gr στη Google για να βλέπετε περισσότερες ειδήσεις στη μηχανή αναζήτησης
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ντοκιμαντέρ «Στο χιλιοστό»: Οι προεκλογικές υποσχέσεις Τσίπρα και το μυστικό ραντεβού με τον Γερμανό πρέσβη
«Φθηνό λαϊκίστικο σλόγκαν το θα καταργήσουμε τα μνημόνια με ένα νόμο», λέει ο τότε υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Παναγιώτης Λαφαζάνης
Ο τότε πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας στο βήμα της Βουλής
43
«Σφάζονται» ΠΑΣΟΚ και Καραμέρος για τις ανεξάρτητες αρχές: «Πιάνει πόρτα για τον χειμώνα» – «Κατανοώ, δύσκολη μέρα μετά τα όσα σας καταλόγισε ο Καστανίδης»
Η Χαριλάου Τρικούπη σήκωσε το γάντι και έκανε λόγο για προσωπικές επιθέσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον του Νίκου Ανδρουλάκη
Γιώργος Καραμέρος