Πολιτική

Χρήστος Στυλιανίδης – Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης: Όσα ειπώθηκαν στην τελετή παράδοσης παραλαβής στο Υπουργείο Ναυτιλίας

Ο Χρήστος Στυλιανίδης είναι πλέον ο νέος υπουργός Ναυτιλίας στη θέση του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη που παραιτήθηκε μετά τη δολοφονία του 36χρονη επιβάτη Αντώνη Καργιώτη από μέλη του πληρώματος του Blue Horizon στο λιμάνι του Πειραιά. «Η χώρα περνάει δύσκολες στιγμές, αλλά ο καθένας θα πρέπει να βοηθήσει από το πόστο του», είπε, μεταξύ άλλων, ο κ. Στυλιανίδης στην τελετή παράδοσης – παραλαβής.

Στη σκιά της δολοφονίας του 36χρονη Αντώνη Καργιώτη στο λιμάνι του Πειραιά, με τον τραγικό θάνατο του 36χρονου επιβάτη Αντώνη, πραγματοποιήθηκε η παράδοση – παραλαβή στο Υπουργείο Ναυτιλίας, με τον Χρήστο Στυλιανίδη να διαδέχεται τον παραιτηθέντα Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Ο κ. Στυλιανίδης, αναφερόμενος στην ελληνική ναυτιλία είπε ότι είναι το μεγάλο μας όπλο και η δυνατότητά μας να είμαστε παντού στον κόσμο. Τη χαρακτήρισε ως τη μεγάλη δύναμη του ελληνισμού για να έχει επιρροές εκεί που κανείς δεν το πιστεύει.

«Το υπουργείο αυτό είναι η εικόνα της Ελλάδας προς τα έξω», δήλωσε ο ίδιος. Για τη νησιωτική πολιτική είπε ότι τα νησιά μας είναι από τα πιο όμορφα του κόσμου και ότι θα πρέπει να βοηθηθούν και να ενισχυθούν για να γίνουν πιο δυνατά.

Φωτογραφίες από την αλλαγή σκυτάλης στο Υπουργείο Ναυτιλίας:

VARVITSIOTIS INTIME

Αναφερόμενος στην πρόσφατη κακοκαιρία Daniel που έπληξε τη Θεσσαλία είπε ότι η χώρα περνάει δύσκολες στιγμές, δηλώνοντας ότι είναι ένα γεγονός που μας έχει συνταράξει όλους και έχει δημιουργήσει τόσα πολλά προβλήματα.

Σε αυτό το σημείο είπε: «Όλοι μαζί οι Έλληνες ανεξαρτήτως κομματικής και ιδεολογικής τοποθέτησης θα πρέπει να δούμε πως θα δουλέψουμε ώστε η επόμενη μέρα να μας βρει και ενωμένους αλλά και αποτελεσματικούς.

Από αυτό το υπουργείο εμείς θα βοηθήσουμε όσο μπορούμε. Ο πρωθυπουργός είναι ο τιμονιέρης και εμείς ως στρατιώτες να βοηθήσουμε ο καθένας από το πόστο του», τόνισε ο νέος υπουργός Ναυτιλίας.

VARVITSIOTIS INTIME

«Καλή επιτυχία και τον Αι Νικόλα στην πλώρη σου», ευχήθηκε στον κ. Στυλιανίδη ο απερχόμενος υπουργός, ο οποίος ευχαρίστησε για όλο αυτό το διάστημα τα στελέχη του λιμενικού σώματος για τη δουλειά που κάνουν «άοκνα και με αυτοθυσία» για να καλύψουν το πολυσχιδές έργο του Υπουργείου Ναυτιλίας.

VARVITSIOTIS INTIME

«Αισθάνομαι πάντα ένας άνθρωπος της θάλασσας και πάντοτε θα έχω εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που δρουν και λειτουργούν στο θαλάσσια πεδίο», ανέφερε ο ίδιος.

VARVITSIOTIS INTIME

Επεσήμανε ότι «πάντα πίστευε και πιστεύει ότι η θάλασσα για την Ελλάδα είναι ο τρόπος με το οποίο αντιμετωπίζει τα προβλήματά της, διευρύνει την επιρροή της και ενισχύει την παγκόσμια παρουσία της και την εθνική της οικονομία».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Επιχείρηση damage control με ανάληψη ευθύνης από την κυβέρνηση Μητσοτάκη για τον ΟΠΕΚΕΠΕ και ο κίνδυνος μιας νέας δικογραφίας από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι θα καταλογιστούν τα αχρεωστήτως καταβληθέντα ποσά στους πραγματικούς δικαιούχους
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
«Ανακριβή τα δημοσιεύματα για ακύρωση του διορισμού της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ ως πρέσβειρας στην Ελλάδα» λέει το State Department
«Προσβλέπουμε στην Κίμπερλι Γκίλφοϊλ για την προώθηση της ατζέντας ''Πρώτα η Αμερική'' στην εξωτερική πολιτική υπό την ιδιότητά της ως πρέσβειρα των ΗΠΑ στην Ελλάδα»
H Κίμπερλι Γκίλφοϊλ
Παύλος Μαρινάκης για ΕΡΤ: Αυξήσεις, σύγχρονη οργάνωση, επιβράβευση και αξιοποίηση στελεχών
Προβλέπεται, μεταξύ άλλων, βελτίωση της εισπραξιμότητας του ανταποδοτικού τέλους με κυριότερη τον έλεγχο από ορκωτούς ελεγκτές, των καταστάσεων που παραδίδουν οι πάροχοι ενέργειας
Παύλος Μαρινάκης 1
Γεραπετρίτης για τουρκολιβυκό μνημόνιο: Δεν υπάρχει περίπτωση υπαναχώρησης της Chevron – Διατηρούμε διαύλους και σε Τρίπολη και σε Βεγγάζη
Για το θέμα της Μονής της Αγίας Αικατερίνης του Σινά, ο Υπουργός Εξωτερικών εκτίμησε ότι «θα υπάρξει σύντομα παρέμβαση της Αιγύπτου στην κατεύθυνση που επιθυμεί η Ελλάδα»
Ο Υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης 1