Lifestyle

Δήμητρα Βαμβακούση σε Γιώργο Αγγελόπουλο: Είμαι η μεγαλύτερη θαυμάστριά σου

Καθώς ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, η Δήμητρα Βαμβακούση και ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν κρύβουν τα συναισθήματά τους. 

Μια εβδομάδα πριν σταθεί νύφη στο πλευρό του Γιώργου Αγγελόπουλου (στις 24 24 Σεπτεμβρίου στο εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό θα γίνει ο γάμος) η Δήμητρα Βαμβακούση εξέφρασε δημόσια τον θαυμασμό στον σύντροφό της. 

Η Δήμητρα Βαμβακούση ανέβασε σε Instagram Story ένα στιγμιότυπο, στο οποίο δείχνει το χέρι της να ξεφυλλίζει το βιβλίο που έχει κυκλοφορήσει ο σύντροφός της, Γιώργος Αγγελόπουλος.

Στην ανάρτησή της, η Δήμητρα Βαμβακούση έγραψε: «Είμαι η μεγαλύτερή σου θαυμάστρια. Αν και ακόμα σε γνωρίζω».

vanvakousi aggelopoulosstory

Το ζευγάρι είναι μερικούς μήνες μαζί και πριν από κάποιες εβδομάδες έγινε γνωστό ότι θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Οι κίνδυνοι που κρύβονται από την άμμο στις παραλίες – Συμβουλές προστασίας για μικρούς και μεγάλους 
Τα μικρά παιδιά λατρεύουν τα παιχνίδια στην άμμο με τα κουβαδάκια και τα φτυαράκια τους, ενώ και οι μεγάλοι απολαμβάνουν να περνούν στιγμές χαλάρωσης, περπατώντας ξυπόλητοι
Happy kids are building sandcastle on a beach on a sunny summer day. Andalusia, Spain.