Πολιτική

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Νέα ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα για την αλλαγή στάσης και τη στήριξη στον Στέφανο Κασσελάκη

Αντιδράσεις προκάλεσε η αλλαγή στάσης της Έλενας Ακρίτα, που το πρωί της Τρίτης απέσυρε τη στήριξή της στην Έφη Αχτσιόγλου και δήλωσε την ξεκάθαρη στήριξή της προς τον Στέφανο Κασσελάκη.

Η Έλενα Ακρίτα εξηγούσε – σε ανάρτησή της στο Facebook – τους λόγους που άλλαξε γνώμη και πλέον στηρίζει τον Στέφανο Κασσελάκη για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. 

Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα προχώρησε σε νέα διευκρινιστική δήλωση, εξηγώντας πως είχε διαφορετική άποψη από την εποχή που η Έφη Αχτσιόγλου είχε κάνει δήλωση «ίσων αποστάσεων για τους δημοσιογράφους». 

Η Έλενα Ακρίτα είχε διαφωνήσει φέρνοντας ως παράδειγμα τους λόγους που οδηγήθηκε στην παραίτηση από «Τα Νέα» και τόνισε πως: «Δεν είμαστε όλοι ίδιοι στον δημοσιογραφικό κλάδο. Κι ούτε θα γίνουμε ποτέ. Καμία ανοχή σε εξισορροπιστικές πρακτικές που μάς βάζουν όλους στο ίδιο τσουβάλι».

Δείτε τη νέα ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα:

«Υστερόγραφο στη δήλωση στήριξης μου στον Στ. Κασσελάκη.

Δεν είχα αποσύρει τη στήριξη μου όταν η υποψήφια Πρόεδρος έκανε δήλωση ίσων αποστάσεων για τους δημοσιογραφους – να μην τους αδικούμε για να μη μάς αδικούν. Μαζεύτηκαν αρκετά τα οποία και κορυφώθηκαν με την δήλωση της τη βραδιά των εκλογών.

Έχω πληρώσει με την παραίτηση μου από τα ΝΕΑ αυτή την… ανοχή: όταν «συνάδελφοι» έγραφαν τερατώδη ψεύδη για το σπίτι του Τσίπρα κι εγώ επέμενα στην αλήθεια περί ενοικίου, βρόντηξα την πόρτα κι έφυγα. Μετά από τόσα χρόνια σε αυτή τη δουλειά, για μένα είχε κόστος ψυχικό κι επαγγελματικό.

Δεν είμαστε όλοι ίδιοι στον δημοσιογραφικό κλάδο. Κι ούτε θα γίνουμε ποτέ. Καμία ανοχή σε εξισορροπιστικές πρακτικές που μάς βάζουν όλους στο ίδιο τσουβάλι.

Καμία όμως. Γιατί μερικοί από μας αυτές τις συμψηφιστικές αντιλήψεις τις έχουμε νιώσει στο πετσί μας.
Και τις έχουμε πληρώσει πανάκριβα».

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τι σηματοδοτεί η απόφαση του Νίκου Ανδρουλάκη να αφήσει τον Χάρη Δούκα εκτός «πρωινού καφέ»
Η απουσία του δημάρχου έχει την σημασία της καθώς ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επέλεξε να βάλει στο όργανο αυτό τους δύο από τους τρεις εσωκομματικούς του αντιπάλους
Ο Νίκος Ανδρουλάκης και ο Χάρης Δούκας
Με το βλέμμα στις δημοσκοπήσεις το Μέγαρο Μαξίμου: Στόχος το 32% μετά τη ΔΕΘ και ο ρόλος του Κώστα Καραμανλή
Σήμερα, η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός σε ειδική εκδήλωση στο Μέγαρο Μαξίμου, θα παρουσιάσουν την Εθνική Στρατηγική για την Πρόληψη και την Αντιμετώπιση της Βίας και της Παραβατικότητας των Ανηλίκων
Το Μέγαρο Μαξίμου
Κυριάκος Μητσοτάκης για Πέτρο Μολυβιάτη: «Ένας άξιος Έλληνας περνά στην ιστορία»
«Υπηρέτησε και το δημόσιο ήθος με τη διακριτική παρουσία του, τους χαμηλούς τόνους και το ενωτικό του πνεύμα», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε δήλωσή του για τον θάνατο του πρώην ΥΠΕΞ
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πέτρο Μολυβιάτη