Κόσμος

Ο Μπομπ Μενέντεζ και η σύζυγός του παραπέμπονται για διαφθορά

Για διαφθορά κατηγορούνται ο Δημοκρατικός γερουσιαστής Μπομπ Μενέντεζ και η σύζυγός του Ναντίν.

Ο Μπομπ Μενέντεζ γνωστός επικριτής της Τουρκίας και υπέρμαχος της Ελλάδας και η συζυγός του κατηγορούνται από ομοσπονδιακό σώμα ενόρκων ότι δωροδοκήθηκαν από τρεις επιχειρηματίες του Νιου Τζέρσεϊ. 

Το FBI και η IRS (το αντίστοιχο ΣΔΟΕ) διερεύνησαν επίσης εάν ο προγραμματιστής Φρεντ Ντέιμπς έδωσε στη σύζυγό του Μπομπ Μενέντεζ, Ναντίν ράβδους χρυσού αξίας 400.000 δολαρίων. 

Το ζεύγος Μενέντεζ κατηγορείται ότι λάμβαναν χιλιάδες δολάρια δίονοντας σε αντάλλαγμα την επιρροή του Γερουσιαστή προκειμένου να τυγχάνουν προστασίας και πλουτισμού διαφόρων επιχειρηματιών.

Τα ανταλλάγματα ήταν μετρητά, ράβδοι χρυσού, εξόφληση δανείου, ακριβά αυτοκίνητα και άλλα πολυτελή αγαθά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μετά τον Λαριτζανί το χάος: Στην κυριολεξία αναντικατάστατος – Το πιο βαρύ πλήγμα στο Ιράν
Η απώλεια που τρομάζει περισσότερο την Τεχεράνη - Γιατί ο θάνατος του de facto ηγέτη του Ιράν Αλί Λαριτζανί ίσως είναι πιο καθοριστικός από του Αλί Χαμενεΐ
Αλί Λαριτζανί, ο άνθρωπος του μηχανισμού που έγινε ο de facto ηγέτης του ιρανικού καθεστώτος
Ανανεώθηκε πριν 37 λεπτά
5