Πολιτική

Κυβέρνηση για ΟΑΚΑ: Μας εγκαλούν γιατί αποφασίσαμε να ελέγξουμε την στατικότητα των κτιρίων;

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Η κυβέρνηση αποφάσισε κάτι αυτονόητο. Να ελέγξει την στατικότητα του ΟΑΚΑ και άλλων κτιρίων. Η κυβέρνηση που αποφάσισε να ελέγξει αυτές τις εγκαταστάσεις εγκαλείται από την αντιπολίτευση; Η κυβέρνηση δεν μένει μόνο στον έλεγχο στατικότητας του ΟΑΚΑ. Πολύ πριν συμβεί αυτό δόθηκε εντολή και υπάρχει ΦΕΚ σύμφωνα με το οποίο για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιοδήποτε γήπεδο να υπάρχει άδεια στατικότητας και πυρασφάλειας».

Με αυτά τα λόγια ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης απάντησε στις επιθέσεις που δέχεται η κυβέρνηση από την αντιπολίτευση για όσα έδειξαν οι μελέτες στατικότητας όσον αφορά στο ΟΑΚΑ. 

Πρόσθεσε ότι είναι πολλές οι αδυναμίες και πολλά τα οποία πρέπει να αλλάξουμε στο κράτος και τόνισε ότι η κυβέρνηση κινείται όσο πιο γρήγορα μπορεί. «Έχουμε μια μελέτη και ελήφθησαν τα πρώτα μέτρα για την ασφάλεια των πολιτών και έχει παραγγελθεί 2η μελέτη από το ΤΕΕ και συνολικά θα έχουμε ανακοινώσεις για τα επόμενα βήματα σήμερα από τον αναπληρωτή υπουργό».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μετωπική Κωνσταντοπούλου και Γεωργιάδη στη Βουλή: «Είσαι φασίστας», «Ξεπέρασε και τον χειρότερο εαυτό της»
Η συνεδρίαση της Ολομέλειας έκλεισε μέσα σε κλίμα απόλυτης έντασης, με τη πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας να φωνάζει από το έδρανό της και να χτυπά με δύναμη το μικρόφωνο
Άδωνις Γεωργιάδης και Ζωή Κωνσταντοπούλου 25
Αλεξάνδρα Σδούκου: Ο Αλέξης Τσίπρας δεν είναι «νέος», η κοινωνία θυμάται το κόστος της διακυβέρνησής του
Αιχμές της εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ για την επιστροφή του πρώην πρωθυπουργού, την υπόθεση Ανδρουλάκη, το κόμμα Καρυστιανού και το ενδεχόμενο νέου πολιτικού φορέα από Σαμαρά
Αλεξάνδρα Σδούκου 10