Κόσμος

Ντεβλέτ Μπαχτσελί: «Δεν είναι απαραίτητο να λέμε ΤΔΒΚ αλλά χρειάζεται να λέμε Κυπριακό Κράτος»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Δεν είναι απαραίτητο να λέμε ΤΔΒΚ αλλά χρειάζεται να λέμε Κυπριακό Κράτος». Αυτές είναι οι νέες προκλητικές δηλώσεις του εταίρου του Ερντογάν, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, αναφερόμενος στα Κατεχόμενα κατά τη διάρκεια ομιλίας στην ΚΟ του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης.

«Δεν είναι πλέον απαραίτητο να λέμε “Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου”. Χρειάζεται να λέμε “Κυπριακό Κράτος”» ανέφερε για τα Κατεχόμενα ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί ενόψει της συνεδρίασης του Οργανισμού Τουρκικών Κρατών στο Καζακστάν στις 3 Νοεμβρίου, εκεί όπου το ψευδοκράτος θα συμμετάσχει ως «παρατηρητής».

«Ο Οργανισμός Τουρκικών Κρατών, ο οργανισμός-ομπρέλα της ιστορικής και πολιτιστικής ενότητας, θα εμπλουτίσει τη βαθιά ριζωμένη συνεργασία και αδελφοσύνη που εκτείνεται από τη Βουδαπέστη μέχρι τα ανατολικά της Κασπίας», σημείωσε ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Λαβρόφ σε Ρούμπιο: «Εκκενώστε την πρεσβεία των ΗΠΑ στο Κίεβο» – Η προειδοποίηση – προάγγελος ρωσικών επιθέσεων
Η απόφαση της Μόσχας για πλήγματα στο Κίεβο, ελήφθη ως «απάντηση στις συνεχιζόμενες τρομοκρατικές επιθέσεις από το καθεστώς του Κιέβου» εναντίον αμάχων στη ρωσική επικράτεια
Sputnik