Lifestyle

Ελίνα Κέφη: Μου είχαν κάνει πρόταση να παίξω στο «Καλημέρα Ζωή», αρνήθηκα, είμαι εντελώς ατάλαντη

Μία αποκλειστική συνέντευξη στο «Πάμε Δανάη!» έδωσε η Ελίνα Κέφη, και όπως είπε η ίδια, στην τελευταία της συνεργασία δεν πέρασε καλά, καθώς δεν υπήρχε χημεία.

«Όταν ήμουν μοντέλο δεν υπήρχε κανένας ανταγωνισμός. Κάνουμε ακόμα παρέα με τα κορίτσια που δουλεύαμε τότε. Παλιά οι διαγωνισμοί ομορφιάς είχαν αίγλη, τώρα πια είναι κατάντια», δήλωσε η Ελίνα Κέφη.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον γάμο της με τον Πάνο Μιχαλόπουλο: «Νιώθω ότι ο δεύτερός μου γάμος είναι ο πραγματικός γάμος μου. Η γνωριμία με τον σύζυγό μου έγινε με… προξενιό. Ρωτούσαν οι δημοσιογράφοι την αδελφή του ηθοποιού Πάνου Μιχαλοπούλου αν παντρεύτηκε ο αδερφός της μαζί μου.

Παντρεύτηκα τον Πάνο Μιχαλόπουλο τον οικονομολόγο, όχι τον ηθοποιό! Έπαθα σοκ στην πρόταση γάμου και δεν απαντούσα, ήταν αστείο», είπε.

Όπως αποκάλυψε η Ελίνα Κέφη, έχει δεχτεί ηλικιακό bullying, ενώ την έχουν ρωτήσει γιατί παντρεύτηκε τόσο μεγάλη. «Δέχτηκα επίθεση από γυναίκες γιατί τόλμησα να μιλήσω για την εμμηνόπαυση», συμπλήρωσε.

Τέλος, αποκάλυψε πως της είχε γίνει πρόταση να παίξει σε μία από τις πιο θρυλικές σειρές, όμως αρνήθηκε. Ποιος ο λόγος; «Μου είχαν κάνει πρόταση να παίξω στο «Καλημέρα Ζωή», αρνήθηκα, είμαι τελείως ατάλαντη», είπε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Grammy: Οι Cure κέρδισαν για πρώτη φορά στην καριέρα τους βραβεία για το άλμπουμ «Songs Of A Lost World»
Το συγκρότημα δεν ήταν στην τελετή απονομής των Grammy για να παραλάβει τα βραβεία, καθώς τα μέλη του παρευρέθηκαν στην κηδεία του κιθαρίστα και κιμπορντίστα των Cure Πέρι Μπαμόντε
Εικόνα από συναυλία των Cure
Η Κάθριν Ο’Χάρα και ο σύζυγός της Μπο Γουέλτς κράτησαν τους φίλους τους «στο σκοτάδι» για την ασθένειά της
Η ηθοποιός έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή 30.01.2026, στο σπίτι της στο Λος Άντζελες, έπειτα από σύντομη ασθένεια - Τα ακριβή αίτια θανάτου δεν έχουν ακόμη γίνει γνωστά
Η Κάθριν Ο’Χάρα