Πολιτική

Αποτελέσματα δημοτικών εκλογών: Εκτός β’ γύρου ο Χάρης Ρώμας και η Μαρίνα Πατούλη

Πολλά ήταν τα ηχηρά ονόματα που δεν συγκέντρωσαν τους απαραίτητους σταυρούς με αποτέλεσμα όχι μόνο να μην επικρατήσουν αλλά και να μείνουν εκτός δεύτερου γύρου. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν ο Χάρης Ρώμας και η Μαρίνα Πατούλη.

Τόσο ο Χάρης Ρώμας όσο και η Μαρίνα Πατούλη συγκέντρωσαν χαμηλά ποσοστά. Η Μαρίνα Πατούλη που διεκδικούσε τον δημαρχιακό θώκο στον δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης συγκέντρωσε μόλις το 16,25% των ψήφων. 

Πρώτος σε ψήφους ήρθε ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων με 31,16%, ενώ δεύτερος ο Μάριος Γεώργιος Ψυχάλης με 27,28%.

Εκτός β’ γύρου και ο Χάρης Ρώμας

Στο Δήμο Χαλανδρίου πρώτος ήρθε ο Ρούσσος Συμεών με 42,84% και δεύτερη η Αγαπητού Χρύσα με 25,52%. Ωστόσο, ο Χάρης Ρώμας συγκέντρωσε το 14,91% και αποκλείστηκε από το δεύτερο γύρο.

 

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Εκλογές ζητεί ο Νίκος Ανδρουλάκης: «Έχουμε μια βαθιά διεφθαρμένη κυβέρνηση, που επιλέγει την ατιμωρησία και τα παιχνίδια με τους θεσμούς»
Ρωτάω λοιπόν σήμερα: Ποιον θα εμπιστευτεί ο ελληνικός λαός; Εμένα ή τους διεφθαρμένους βουλευτές και υπουργούς της Νέας Δημοκρατίας;
Νίκος Ανδρουλάκης
Γιώργος Μυλωνάκης: Κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για κατασκευασμένες τηλεφωνικές συνομιλίες και sms
«Είμαι βέβαιος ότι η Ελληνική δικαιοσύνη θα αποκαλύψει σύντομα ποιοι είναι οι δράστες και ποια είναι τα πραγματικά τους κίνητρα»
Γιώργος Μυλωνάκης
Στην Επιτροπή Δεοντολογίας Τσιάρας και Μηταράκης – Με υπόμνημα θα απαντήσουν οι υπόλοιποι «γαλάζιοι» βουλευτές για την υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ
Η κυβέρνηση, η οποία επί της αρχής λέει «ναι» στις άρσεις ασυλίας των βουλευτών της, αποφάσισε να μη θέσει κομματική πειθαρχία και τα μέλη της ΝΔ να ψηφίσουν κατά συνείδηση
τσιάρας