Πολιτική

Δημοτικές εκλογές 2023 – Κωνσταντίνος Ζέρβας: Η διαφορά στις ψήφους με τον Στέλιο Αγγελούδη είναι γύρω στις 1.500

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στο Live News μίλησε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζερβας για τις δεύτερες εκλογές της Κυριακής.

Όπως τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, η διαφορά στις ψήφους με τον συνυποψήφιό του, Στέλιο Αγγελούδη, είναι γύρω στις 1.500.

«Οι προηγούμενη κάλπη έδωσε ένα συγκεκριμένο μήνυμα. Το λάβαμε και το σεβόμαστε αλλά μπροστά μας έχουμε μία άδεια κάλπη και οι θεσσαλονικείς πρέπει να λάβουν μία απόφαση. Έχουν να διαλέξουν πλέον μεταξύ δύο δημάρχων και δύο προγραμμάτων», είπε αρχικά και συνέχισε, λέγοντας:

«Η Θεσσαλονίκη έχει μια μακρά ιστορία στην οποία έχουν συσσωρευτεί προβλήματα. Αυτά τα τέσσερα χρόνια καταφέραμε να βάλουμε τη Θεσσαλονίκη στις ‘’ράγες’’ της ελκυστικότητας. Το μήνυμα που πήραμε είναι πως πρέπει να τρέξουμε. Εγώ δεν κρύφτηκα ποτέ πίσω από τα προβλήματα, αλλά προσπαθήσαμε ώστε να είναι σε ένα άλλο επίπεδο».

Σε σχέση με τις δηλώσεις που έκανε περί συμφερόντων έξω από την πόλη, είπε χαρακτηριστικά: «Η Θεσσαλονίκη είναι μία μεγάλη πόλη αλλά και αρκετά μικρή για να γνωριζόμαστε όλοι. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη και εκτίθεμαι με συγκεκριμένα ατζέντα και προγράμματα.

Αυτό ήθελα να δηλώσω σε σχέση με την υποψηφιότητα που εμφανίστηκε μόλις έξι μήνες πριν. Αυτό που θέλω να πω είναι να έχουμε υψηλή συμμετοχή και το άλλο ζητούμενο είναι η σύγκριση και το πρόγραμμα. Πλέον στην πόλη μας η κατάσταση βελτιώνεται κάθε μέρα».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Μαρία Καρυστιανού, η Ελπίδα της Δημοκρατίας, η διακήρυξη 20 σημείων και το σόου από Αυγερινό και Μουτσάτσου
Η μητέρα της Μάρθης παρουσίασε στη Θεσσαλονίκη το πολιτικό εγχείρημά της, με αιχμές κατά του «κατεστημένου», αναφορές σε «παρακράτος» και κεντρικό αφήγημα τη Δικαιοσύνη, τα Τέμπη και την «αφύπνιση της κοινωνίας»
Παρουσίαση του νέου πολιτικού φορέα από την Μαρία Καρυστιανού, σε εκδήλωση στο "Ολύμπιον" στην Θεσσαλονίκη, Πέμπτη 21 Μαΐου 2026. (Πηγή φωτογραφίας: ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ 84
Φωτεινή Αραμπατζή για ΟΠΕΚΕΠΕ: Είμαι παντελώς αθώα, θα συνεχίσω να σηκώνω τα τηλέφωνα για τους αγρότες
«Στοχοποιήθηκα, περίπου, ως συνεργός εγκληματικής οργάνωσης, μπήκα στο κάδρο ενός υποτιθέμενου σκανδάλου» λέει μεταξύ άλλων η πρώην υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης
Φωτεινή Αραμπατζή
Τηλεφώνημα Γεωργιάδη στη φτωχή αγρότισσα που δώρισε ασθενοφόρο στο ΕΣΥ - «Ένα μεγάλο ευχαριστώ»
Παράλληλα, ο υπουργός Υγείας δεσμεύτηκε για την αγορά νέου αξονικού τομογράφου στο νοσοκομείο Βέροιας, ο οποίος θα φέρει το όνομα του εκλιπόντος βουλευτή Ημαθίας Απόστολου Βεσυρόπουλου
Άδωνις Γεωργιάδης