Αθλητικά

Μπαρτζώκας μετά το Ολυμπιακός – ΑΕΚ: «Κοιτάμε να επιβιώσουμε»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για τη δύσκολη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ στο ΣΕΦ για τη δεύτερη αγωνιστική της Basket League.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στη δυσκολία του αγώνα με την ΑΕΚ, ενώ αποκάλυψε ότι ο Σίκμα επιστρέφει στο παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο.

Όσα είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού για το παιχνίδι στην ΕΡΤ:

«Ηταν πολύ δύσκολο παιχνίδι, γεμάτο ένταση. Κάναμε πολλά λάθη, η ΑΕΚ έπαιξε εκπληκτικά και πήγε σε υψηλό ρυθμό. Θέλαμε να μοιράσουμε τον χρόνο, εκτιμώ ιδιαίτερα τη νίκη. Η ΑΕΚ έχει πολύ καλό υλικό και προπονητή.

Δεν είναι μια νίκη που μπορούμε να υποτιμήσουμε σε καμία περίπτωση. Ο χρόνος είναι αμείλικτος, τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Έτσι είναι η δουλειά μας, θα κοιτάξουμε να επιβιώσουμε».

Για τους απόντες και ενόψει Ευρωλίγκα: «Ο Σίκμα θα ειναι 12άδα και θα είναι έτοιμος με την Αρμάνι Μιλάνο. Έκανε προπόνηση. Ο Γκος θα δούμε τι θα γίνει, κάνει πλέον προπόνηση, είναι να μπει στο ρυθμό και ο Μπραζντέικις».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Ρεάλ Μαδρίτης – Αλ Χιλάλ 1-1: Γκέλα για τους «μερένγκες» στο ντεμπούτο του Τσάμπι Αλόνσο, με χαμένο πέναλτι στις καθυστερήσεις
Το ντεμπούτο του Ισπανού προπονητή στον πάγκο της "βασίλισσας", δεν συνοδεύτηκε με νίκη στην πρεμιέρα της ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Τσάμπι Αλόνσο (ΦΩΤΟ REUTERS