Media

Ραμόνα Βλαντή: Δίνουμε ψωμί σε ανθρώπους που δεν το αξίζουν

«Η θέση αυτή στο My Style Rocks ανήκει σε μια στυλίστρια ή έναν στυλίστα», λέει η Ραμόνα Βλαντή.

Για το My Style Rocks και τη Σοφία Χατζηπαντελή απάντησε η Ραμόνα Βλαντή, σε δηλώσεις που έκανε στους ρεπόρττερ των ψυχαγωγικών εκπομπών.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, στη θέση του κριτή στο συγκεκριμένο ριάλιτι θα έπρεπε να βρίσκεται ένας στυλίστας.

«Με αυτή την εμφάνιση αδικείσαι  που δεν βρίσκεσαι σε κάποιο ριάλιτι μόδας», είπε η ρεπόρτερ και η Ραμόνα Βλαντή απάντησε: «Εγώ το ξέρω, εσείς το ξέρετε; Απλώς κάνετε ότι δεν τα ξέρετε».

Η Ραμόνα Βλαντή είπε στη συνέχεια για τη Σοφία Χατζηπαντελή: «Να πάει σε αυτά που κάνει. 

Η θέση αυτή στο My Style Rocks ανήκει σε μια στυλίστρια ή έναν στυλίστα.Ταίζουμε και δίνουμε ψωμί σε κάποιους ανθρώπους που δεν αξίζουν».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Γιώργος Λιάγκας κατά Όλγας Κεφαλογιάννη: «4,5 χρονών παιδάκια θα κληθούν να πουν στο δικαστήριο με ποιον περνούν καλύτερα;»
Όπως έγινε γνωστό χθες μέσα από το ρεπορτάζ του newsit.gr, η υπουργός Τουρισμού απουσίαζε από την εκδίκαση της υπόθεσης της επιμέλειας των παιδιών σε δεύτερο βαθμό, λόγω συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου
Ο Γιώργος Λιάγκας
15